Weblog-Meet 20-5

Het is zondag 2 april en op 1 dag na was het dus gisteren nog exact 7 weken tot aan zaterdag 20 mei alwaar ik sommigen van jullie hoop te mogen ontmoeten en begroeten tijdens de weblogmeeting op Schokland!

Ik schreef op 31 januari de eerste uitnodiging, die je HIER kunt lezen.

De bloggers die zich al aanmeldden zijn:
Daphne & Bastiaan
Cassie
Matroos Beek
Marije
Corry

Het groepje is op dit moment nog wat klein, vooralsnog zijn we met zijn 7-en maar ik hoop uiteraard dat dat getal nog zal oplopen!
Vanuit Assen rijden wij met 2 auto’s omdat ik 2 bloggers mee neem in mijn auto… en mijn jeugd komt samen met de honden mee.

Het duurt nog eventjes dus je hebt nog wel wat bedenktijd maar mocht je besluiten op mijn uitnodiging in te gaan dan zet ik jouw naam er natuurlijk heel graag bij!

Ik lees het graag!

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Leuk, het is je gegund!
  Het grote aftellen is begonnen 🙂

 2. pppffftttt tijd vliegt

 3. Wat een leuke locatie heb je uitgezocht! Dergelijke activiteiten zijn aan jou wel besteed (-:
  Veel succes. Ik hoop dat er nog een aantal inschrijvingen bij komt.
  Knuffel ♥

 4. Nog niet gereageerd op je eerste oproepje! We hadden vakantieplannen maar nog niet concreet! Nu wel en we zijn niet in het land op 20 mei, dus misschien een volgende keer! Wens je veel plezier en succes met de voorbereidingen en natuurlijk een superleuke dag! XXX

  • Klopt 😉
   Ik ‘wist’ al dat jullie er niet bij zouden zijn, dat had mijn gevoel me al verteld. Geeft niet hoor, heel veel plezier met jullie trip, van ♥-e gegund!!

   Komt wel goed ,dank je wel. xxx

 5. Hoop voor jullie dat er zich nog meer aan gaan melden. Voor mij moeilijk te bereiken, alsof het zo moest zijn. Want vlak nadat wij contact gehad hadden over dit uitje werd de datum bekend van een groot dubbelconcert wat we gaan geven ………. en je raad het al, dat is dus 20 mei 🙂

  • Dank je wel Minoesjka. We gaan het wel beleven, gebeurt het dan is het mooi, gebeurt het niet dan is het ook goed.

   Nou dan kunnen we er in ieder geval zeker van zijn dat we beiden die dag iets moois gaan beleven! Wat gaaf joh, heel veel toi toi toi met het instuderen en die avond een fantastische avond / concert gewenst.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.