~ LUISTERIJ ~·Zing Zo

Wát???

Zing-ZO ~ Limerick op Zondag
12 april 2020 – Gestart op 29-01-2012
~ ~ ~ ~ ~ Zing-Mee met jou?

 

 

Bij Bollenvelden Randdebielen
#blijfthuis rijdt hen niet in de wielen
Egoïsmetop
Kolder in hun kop
Wat zal die idioten bezielen?

 

De IK-mentaliteit is stuitend
Hun stompzinnigheid in ‘t rond spuitend
Maar wat als straks ziek?
“ik eis hulp”-repliek?
Zal misdrager’ achteraan sluiten?

 

Intelligent is de Lockdown niet
Zieke is de échte zwarte piet
dÍdioot viert feest
met coronageest
Zo speelt Het Leven met Dood nooit kiet.

 

—Naar aanleiding van beelden op tv hoe ontelbare auto’s kop aan kont staan en mensen op de koppen lopen om bollenvelden rondom keukenhof etc te bekijken. Duizenden mensen strijden in een ziekenhuisbed voor overleven, lockdowns worden verlengd, overal is grote misère door enorme verliezen op alle fronten en nog steeds zijn er talloze mensen die gewoon te achterlijk voor woorden zijn en hun eigen welbevinden op de 1e plaats zetten. Werkelijk tenenkrommend stuitend en ik erger me er gruwelijk aan. Het wordt de hoogste tijd dat Rutte de volledige lockdown afkondigt en elke buitenkomer met ongeldige reden streng beboet, desnoods in de gevangenis opsluit als er niet betaald wordt of wat ook, want anders kunnen we het wel vergeten dat we dit jaar nog weer ‘vrij’ gelaten worden, met dank aan die achterlijke hersenlozen!!! —-

 

 

28 Geluchte Hartjes op “Wát???

  1. Goedemorgen Karel

   Ja nou en of…. de onderkaak viel me van verbazing nog net niet uit mijn gezicht …. ja inderdaad, eenmalig water en brood en daarna vergeten

   doe ik juist ‘;-) Dank je wel jij ook.

 1. Er gebeuren idioten. Dat de mensen zo vreselijk eigenwijs zijn.
  Willen zeker ziek worden of dood gaan. Mafketel. Ik vind zo erg dit gebeurde. Zoveel zieken en slachtoffers.
  Denk jij ook aan je zelf.
  Vrolijk passen gewenst. XXX

 2. Sommigen, velen, begrijpen het nog steeds niet. Voor hen zijn de regels te grijs. Daarom moeten ze meer zwart wit worden gesteld. Ja, ze moeten strenger en duidelijker. Alle niet essentiële verplaatsingen zoals deze moeten verboden worden. Dit is nog helemaal niet voorbij! Ik erger mij daar ook kapot aan 😣

  1. Als het maar onbegrip was…. dat geloof ik dus niet. Rutte moet de boel op slot gooien… want anders komen we tot aan de kerst ofzo niet meer ‘vrij’ .

   1. Ik vind dat in deze tijden Rutte niet de aangewezen persoon is om maatregelen te treffen. Hij denkt teveel aan de economie. Het is beter een wetenschapper of viroloog de verantwoordelijkheid te geven. Die zijn beter op de hoogte en stellen wel scherpere maatregelen voor. Nu is het toch te slap en te gemakkelijk.

    1. Helemaal mee eens! Wat heb je aan een economie, goed draaiend of niet, als er niemand leeft om in die economie handel te bedrijven?

     Precies, helemaal mee eens! … ik heb me van de week ook gruwelijk geërgerd aan die bedragen die nu naar tal van buitenlanden gingen voor ‘hulp’ om de economie weer op poten te zetten… binnen en buiten Europa …. wederom wil dit kleine landje het braafste jongetje van de klas zijn maar veegt met eigen volk de vloer aan

 3. Tja, als Rutte doet wat jij vraagt, wordt ik ook opgesloten, want het is voor mij of 2x daags een uurtje wandelen of doordraaien! En ook dan zal een percentage dus naar buiten blijven gaan op een onverstandige manier.
  En weet je, zolang zorgpersoneel zelf opgeroepen wordt om met hun auto in de rij aan te sluiten om zich te laten testen, weet ik niet hoe je het moet uitleggen dat mensen vanuit hun auto niet van de bloembollenvelden mogen genieten.

  1. Dat snap ik wel…. helaas is er nooit een situatie te bedenken waarin alleen maar de ‘randdebielen’ een gevoelige tik krijgen en de anderen niet… die auto’s stonden kop aan kont geparkeerd, de mensen liepen er tussen-langs-voor-achter..

   Ik wil weer vrij kunnen gaan en staan …. dat wil iedereen neem ik aan… en daar moeten offers voor gebracht worden, door iedereen dus ja kom maar op met die fikse boetes ipv een verwijzend vingertje… Ik wil niet ziek worden en momenteel wil ik niet dood dus al helemaal niet omdat een ander zich gedraagt alsof de wereld er alleen maar is om hem te plezieren.

   IK kom zelf nergens… ik loop met de honden op andere dan normaal tijden om niemand te moeten hoeven ontwijken… man doet de boodschappen en kijkt enorm uit om te voorkomen dat hij iets mee naar huis neemt waar ik ziek van zou kunnen worden… hij zal maar zo’n ikke-ikke-ikke-figuur in de winkel treffen want ook daar houden dit soort mensen met niemand rekening.

   Een meubelboulevard hier in het noorden heeft vrijdag gemeld de winkels te sluiten omdat zij niet de verantwoordelijkheid willen dragen voor mensen die ziek worden omdat anderen zich niet kunnen gedragen!

   1. dan ga jij dus OOK naar buiten, om de honden uit te laten! ik heb geen honden. Jij zou dus dan wel naar buiten mogen om honden uit te laten en ik niet? En dan ga je trouwens krijgen wat er in Italië gebeurd: mensen die elke dag 1boodschap gaan doen

    1. Nee dat zeg ik niet… en dat is ook niet wat ik bedoel(de)!!!

     Ik bedoel die randdebielen die hutjemutje naast elkaar staan om de bollenvelden bij de keukenhof te bekijken zoals gisteren op tv was… Ik heb het over die groep mensen die NIET doet wat er gevraagd wordt en die wel een ic bed en hulp eist als eerste zodra ze een scheet dwars hebben zitten.

     Rutte en volgers spreken wel van boetes maar laten het bij waarschuwingen… en dus blijft Corona in ons land regeren en ziekte en dood zaaien… en krijgt daarvoor ook alle ruimte.

     Zorgverleners genoeg toch, als die die zich nu het leplazarus werken instorten, trekken we gewoon een blik uit de kast en hoppa nieuwe lading personeel ….want heej de randdebielen: ‘Ikke ga niet adviezen opvolgen enzo want ik heb het recht om te doen en laten wat ik wil, schijt aan corona…..” gaan vóór alles.

 4. Geen idee of er hier toeristen zijn die naar het strand komen, maar ik zou ze ook niet zien, ik blijf in huis en tuin, want ik wil echt nog een tijd van mijn kinderen en kleinkinderen genieten.

  1. Groot gelijk Haba…. ik zag die drommen mensen op tv gisteren in het nieuws…

   Ik kom nergens en zie niemand. loop expres al op ‘abnormale’ tijden met de honden om te voorkomend dat ik iemand tref…

   Hou je goed en blijf gezond

 5. Niet zo gek dat er met veel jeugd geen land te bezeilen is. Nu is heel duidelijk te zien dat de ouders en ouderen ook niet luisteren. Oo deze manier zitten we tot en met december in een lockdown en zijn we een hoop geliefden verloren.

 6. Al die mensen beseffen niet dat zij ons leven behoorlijk zuur maken. Men moet meer boetes uit gaan delen maar of dit al helpen dat weet ik niet. Wij spelen safe terwijl andere mensen alle regels omzeilen.

  1. Sommigen niet nee Tine, anderen beseffen het wel maar die interesseert het niet want die stellen hun eigen genoegens boven alles.

   die regel-omzeilers zouden dan misschien geen boetes moeten krijgen maar het recht op hulp verliezen…. eerst de mensen die zich wel aan de regels houden … en als er dan nog een ic bed met apparatuur over is, lootjes verkopen en trekken om te zien wie dat bed dan krijgt en wie niet

 7. Zolang ze dan maar in de auto blijven zitten is er nog niets mis mee, maar gezien jouw verhaal was dat dus niet zo. Ik heb het niet gezien, kijk te weinig TV , wel zo rustig.

  1. nee precies maar dat was niet het geval…. men toonde beelden van die kleine weggetjes tussen de bollenvelden rondom keukenhof (die gesloten is) mensen stonden zij aan zij, reikhalzend langs elkaar heen te kijken… bizar!!!

 8. Van mij mag het kabinet strenge maatregels nemen. De goeden moeten altijd onder de kwaden lijden maar het is dan maar zo…
  Het is bizar dat mensen massaal naar de Keukenhof trekken. Andere recreatiegebieden waren al gesloten. Dijken zijn afgezet om wielrenners/motorrijders tegen te houden. En Rutte maar blerren dat volwassenen zich zo netjes gedragen.

  1. Ja precies van mij dus ook, dan zijn we er met zijn allen ook sneller vanaf

   juist ja….tenenkrommende ergernis om zoveel idioterie en dan maar zeuren om koude chocolademelk in de kamer ;-(

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.