Wat bezielt jullie

Jij… halfgare nitwit, randdebiel van de hoogste orde.
Als je kunt lezen en schrijven… en beschikt over het internet… google dan eens op ‘respect’ voor leven! Je zult verbijsterd staan, dat zweer ik je met de hand op mijn hart, van wat je dan te lezen zult krijgen. Al betwijfel ik natuurlijk ten zeerste dat je het zult kunnen begrijpen want  ‘gezond verstand’ heb je niet (meer).
Hoe haal je het in je gore botte harses om een terrein, waar de toegang overduidelijk verboden is, te betreden om schade aan te richten aan iets dat leeft? Je hebt dus wel het lef om die dingen te doen maar je bent te laf om dat in het daglicht te proberen, bang om gezien te worden zeker? LAFAARD!!! Wat een grote baby ben je toch, zielig hoopje mens dat helaas ooit het grote geschenk van het leven kreeg maar dat niet naar waarde weet te schatten.  Wees nou eens ook zo groot en dapper  en vertel wie je bent. Breng dan ook de moed op en aanvaard de gevolgen van je acties. Wat dapper is? Wat moed is? De antwoorden op die vragen staan ook op het internet. Ohnee, stom van mij, dat hoef ik jou natuurlijk niet te vragen want dat durf je niet, schijtlijster eerste klas!! Je voelt je zeker een heel groot en sterk iemand hè om een zwakkere te onderdrukken, dat durf je vast niet bij een mens van jouw eigen omvang, walgelijke lafbek!!


“Bij een inbraak in dierentuin Artis in Amsterdam is een roze pelikaan dusdanig verwond, dat die later aan zijn verwondingen overleed. De dader of daders hebben daarnaast vermoedelijk tien van de veertien eieren die de vogels aan het uitbroeden waren, meegenomen. De pelikanen zitten midden in het broedseizoen en raakten ernstig verstoord door het nachtelijke bezoek. Een van de pelikanen heeft een gebroken poot opgelopen en is daaraan vervolgens bezweken.
Hoewel er beveiligingscamera’s hangen in de dierentuin zijn er geen beelden die de mishandeling bevestigen. In de afgelopen weken zijn er vaker insluipingen in Artis geweest. De politie heeft daar meerdere mensen voor opgepakt en beboet. De directeur van Artis, Haig Balian, noemt de dierentuin belangrijk voor de discussie over de relatie tussen mens en dier. “Deze inklimming, waarbij de daders kennelijk geen enkel besef hebben van het effect van hun gedrag op de dieren, maakt des te meer duidelijk hoe belangrijk de rol van Artis is.”
Artis heeft aangifte gedaan van dierenmishandeling, inklimming, diefstal en vandalisme.”

Stompzinnige idioterie ten top.
Wat bezielt iemand toch om een kwetsbaar wezen zoiets aan te doen? 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En dan jullie daar, Het Hoger Gerechtshof…. wat voor een stelletje imbeciele idioten zijn jullie?? 

Binnenkort is het weer toegestaan om binnen Zuid-Afrika neushoorn hoorns te kopen en verkopen. Het Hooggerechtshof heeft in hoger beroep het verzoek van de Zuid-Afrikaanse regering om het verbod op de handel in stand te houden, afgewezen. WNF heeft grote zorgen over de gevolgen van het opheffen van het verbod. Sinds 2009 was in Zuid-Afrika een moratorium op de handel in hoorn van kracht, maar in 2014 spanden grote neushoornboeren een rechtszaak aan om het binnenlandse verbod op de handel in hoorns op te heffen. En dat is nu gelukt want het hoogste hof heeft het verzoek van de overheid om het moratorium te verlengen afgewezen.”

Hier spreek weer de vuile bek van het gore slijk der aarde… en zoals altijd wint het…

WNF-wildlifecrime expert Christiaan van der Hoeven, is erg bezorgd over de gevolgen van de gerechtelijke uitspraak: “Nog altijd worden elke dag drie neushoorns gestroopt. Met man en macht wordt geprobeerd om het tij te keren. Legalisering zet juist de deur open naar de internationale zwarte handel. De capaciteit om te handhaven is er niet en wij zijn bang dat je hiermee de vraag vanuit Azië alleen maar aanwakkert. Dit is een totaal verkeerd signaal.”

Van der Hoeven vindt het opheffen van de ban ook totaal onlogisch want er is geen vraag in Zuid-Afrika zelf en daarnaast blijft de internationale handel in neushoorn hoorn volgens de CITES-regels gewoon verboden.

Er is niet een kant-en-klare oplossing, maar WNF vindt dat de Zuid-Afrikaanse overheid moet onderzoeken in hoeverre het moratorium opnieuw ingesteld kan worden. Ook is het essentieel om de criminele syndicaten die achter de stroperij en illegale handel van bedreigde soorten keihard aan te pakken.

 

22 hartenluchtjes op “Wat bezielt jullie

 1. Kakel says:

  Ik wou dat pistolen-Paultje nog leefde. Die zou op onderzoek gaan en afrekenen met de daders. Het zijn altijd laffe kerels (ooit gehoord dat een vrouw het deed? Ik dacht het niet…)
  Ik weiger te begrijpen waarom mensen zoiets kunnen bedenken, laat staan het ook nog te doen.
  De verzorgers zullen het ook zwaar hebben…
  De daders zouden zes weken tentoongesteld moeten worden in een hok met tralies. Dan zouden bezoekers rotte eieren en tomaten naar ze moeten mogen gooien. En als de daders niet janken, dán zou ik ze pas stoer vinden!
  Dikke knuffel ♥

  • Melody says:

   Jah ik ook… maar helaas zijn mijn gebeden om zijn terugkeer tot op heden niet verhoord…

   Ik hoef dat niet te weigeren, ik begrijp het God Zij Dank niet… blij dat ik een domme boerentrien van het platteland ben!

   Ja ongetwijfeld… en de rest van de pelikanen wiens hele ritme nu compleet verstoord is, of dat ooit terug komt is nog maar zeer de vraag…

   zes weken maar?

   knuffeeelll xxx

 2. ik ben dan een boerenlul uit de binnenstad van Amsterdam , maar ik ken er met m’n pet ook niet bij , dat er mensen zijn ( zijn dat wel mensen ) die zoiets kunnen doen
  mochten ze gepakt worden , dan geen werkstrafje of zo , maar echt vast zetten voor een hele lange tijd , van mij part echt op water en brood gggrrr

 3. Ik hink op twee gedachten. Aan de ene kant voel ik natuurlijk dezelfde weerzin als jij en ieder weldenkend mens; aan de andere kant is dit soort figuren (mensen noem ik ze niet) uit op aandacht en die gun ik hen niet.

  • Melody says:

   Je hebt helemaal gelijk …. maar zonder info kan er ook niemand iets (proberen te) doen er tegenin te gaan… omdat dan veel mensen het niet weten…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.