~ LUISTERIJ ~·Zwijmelen-Op-Zaterdag

Ware Liefde

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Plaatste ik vorige week als zwijmelbijdrage ex-Jeansje Nicole Berendsen, ga ik daar vandaag mee verder en deze keer kan ik ‘2 vliegen in 1 klap slaan’ want in deze bijdrage zitten 2 ex-Jeansjes. 2 heren in dit geval. Roy van den Akker uit Jeans 13 “Lucky Numbers” & Remco Harms uit Jeans 14 “More Music” en Jeans 15 “Everlasting Love”.

Remco speelde oa in Les Miserables, Doornroosje, Rembrandt, Into the Woods, Sweeney Todd. Deed mee met ‘Op zoek naar’, ‘The Voice of Holland’ en was/is op tal van andere muzikale vlakken actief, zo ken ik hem ook van “Nederland Zingt’, en nog veel meer.
Roy maakte deel uit van meerdere Boybands en maakte tournees naar o.a. Zuid-Afrika en Amerika en Duitsland. Zong op tal van cd’s. Deed en doet veel tv- en backing vocal werk .  Maakte tevens deel uit van een theaterconcertreeks  in Hong Kong genaamd “East meets West”  en nog veel meer.

Ik sprak gisteravond
in mezelf en dacht na hoe het kon
en over hoe onze liefde begon
het bleek een avontuur, voor een lange duur

Elke dag lijkt nu de mooiste
sinds dat jij in mijn leven verscheen
loop ik te lachen en kijk om me heen
het is me ALLES waard, met jou word ik bejaard

Dus vraag je zelf, als alles zo gaat als het gaat
Oh, vraag je zelf dat je dit had verdiend
vroeg of laat

Ware Liefde heeft mij gered
met beide benen op de grond gezet
dus blijf ik trouw aan jouw liefde

Ik leefde mijn leven
in de angst om alleen te gaan zijn
vertrouwde niemand en wilde geen pijn
het lot bepaalt
heeft jou naar mij gehaald

Dus vraag jezelf, als alles zo gaat als het gaat
Oh, vraag jezelf dat je dit had verdiend
vroeg of laat

Jarenlang, veel ontkend en ontspoord
gezocht en gewond geraakt tot het ene moment
dat ik van jou had gehoord
en het leek alsof ik jou al die tijd had gekend
het lijkt voorbestemd

Ware liefde heeft mij gered
als je ‘t verliest weet je wat je hebt
dus blijf ik trouw aan jouw liefde!!!

26 Geluchte Hartjes op “Ware Liefde

 1. De eerste uitvoering met het koor spreekt me het meest aan, en volgens mij is het nummer van de LA de voices niét hetzelfde de nummer maar ik kan me vergissen, ik ben niet héél erg thuis in dit genre !

  1. De 2 kleine filmpjes zijn gelijk…. En ja persoonlijk vind ik de 1e ook mooier dan de 2e

   De grote film is inderdaad een ander nummer.

   1. Toen ik zaterdagavond laat “You raise me up” postte, kon ik er maar niet opkomen, waar ik dat lied zeer onlangs hoorde. Maar dat was hier dus. Ik vind dit zo’n mooi nummer, en ik was bekaf van het wachten op mensen die maar niet kwamen, dat ik geen zin had, de hele pc door te spitten. Sorry!

    1. Joh je hoeft je toch niet te verontschuldigen? Ik vind het ook een prachtig nummer en ik hoor het graag vaker hoor! En wie het niet leuk vind hoeft het immers niet (af) te beluisteren.

     -x-

  1. Bij mij is altijd mij ‘bui’ bepalend voor welk genre ik wil horen (voelen dus)

   En ja ‘snappen’ is in dit geval niet zo moeilijk, ik denk dat iedereen wel snapt hoe smaak iets kan bepalen en dat ieder voor zich op zijn eigen wijze van iets kan genieten wat een ander minder vindt 😉

 2. Bij de eerste twee clips had ik het gevoel naar een evangelisatiebijeenkomst te kijken / luisteren. Dit lied schijnt inderdaad wel gezongen te worden als “moderne hymne”. Het was volgens de gegevens die ik vond eerst een instrumentaal nummer, waar later op verzoek van de componist tekst bij geschreven is door een dichter. De eerste publieke uitvoering schijnt geweest te zijn bij de begrafenis van de moeder van de componist van het lied.

  Ken je die grap nog van Frans Halsema? “Ja meneer Schil!” “De naam is Schilperoort, hoor!” “Kunt u nagaan hoe snel we de radio uitzetten als u komt!”… Nou dat heb ik met Gor…
  En ja, hij kan dan wel zingen over lange relaties, maar het verbaast me niks dat dat nooit wat wordt met hem, ‘t blijkt vaak alweer voorbij voordat het goed en wel begonnen is, en dat komt dan weer met grote letters in de media…

  1. Die info had ik ook gevonden inderdaad toen ik er ooit in dook…

   Die grap ken ik niet maar de clou snap ik wel. Tja ach, negatieve aandacht is ook aandacht moet je maar denken 😉
   Hij is er alweer een tijdje uit en met zijn vieren doen ze het minstens zo goed als met hem er in, dus nee missen doe ik hem ook niet. Zal ook niet gauw gebeuren overigens.

 3. Prachtige nummers, toch vind ik de uitvoering van You Raise Me Up van Westlife mooier! En die mannen zijn echt goed, zeker zonder Gordon… (sorry)

  1. Ja vind ik ook. Er zijn talrijke uitvoeringen van dit nummer.

   😉 Je hoeft geen sorry te zeggen hoor, ze zijn zonder hem niet alleen beter maar ook beter af (denk ik) Nu kunnen ze doen waar ze goed in zijn zonder al die theatrale dramatiek van G

 4. You raise me up vind ik een prachtig nummer. Je hebt mij er een groot plezier mee gedaan.
  Ik heb genoten.
  Hoe is het met je echtgenoot? Gaat het weer wat beter?
  Fijn weekend voor jullie beide en de groetjes aan Tuffer;-).

  Liefs Frederique

  1. Ja inderdaad, vind ik ook.
   Dat lees ik dan weer graag.

   Goed hij loopt alweer als een kievit 😉 Woensdag moeten we weer naar het ziekenhuis dus maar even afwachten wat er van komt..

   Dank je wel, en Tuffer geeft je een fantenolieknuffel terug.

   -x-♥

  1. Dat ben ik met je eens. Echt fan in de ware zin des woords was ik ook niet maar in bepaalde buien luister ik toch wel graag naar ze.

 5. Ik werd zo kriebelig van die mannen waar Goor zo lyrisch over was. Het zoveelste boy-achtige-band-koortje, ik vind het honderd keer niks. Maar ws komt dat vooral omdat het liedje zo erbarmelijk poezieloos is. Zingen kunnen ze heus wel. Maar die tekst…..ware liefde heeft mij gered, met beide benen op de grond gezet….ieuw
  😉

  gr Bibje

 6. Beetje laat, deze reactie maar het kan nog net vóór de volgende zwijmel. Raise me up vind ik een mooi nummer. Ik vroeg me ineens iets af. Ik heb begrepen dat Jeans een soort springplank is voor een carrière in de showbusiness. Ik ben in die wereld niet zo goed thuis. Zijn de mensen uit eerdere seizoenen van Jeans door Jeans doorgebroken?

 7. Geeft niks hoor…. je bent er en dat is leuk!!!

  Ja klopt, met die gedachte is het toen ook ontwikkeld en ontstaan en dat is nog steeds zo.
  ‘doorgebroken’ ja sommigen in meer mate dan anderen maar ja velen wel. Bijv. Tony Neef (die nu Sonnenveld doet) maar ook Laura Vlasblom, Antje Monteiro, Bastiaan Ragas en vele vele anderen…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.