Waar hing ik uit in – juli’s

Als je met regelmatig dierenparken bezoekt en foto’s maakt…  heb je na enige jaren een hoop foto-albums. Nou blog ik er altijd wel over en de foto’s van zo’n uitje zet ik dan in een album online… die albums blijven online staan (totdat men, zoals Photobucket oa deed, de boel verwijdert…) en wie kijkt er dan later nog eens in behalve jij zelf…  Best wel zonde eigenlijk toch?


Daarbij… mijn eigen ‘korte termijn geheugen gaten’ in ogenschouw genomen vergeet ik zelf die foto’s ook wel weer te bekijken… en ook dat vind ik zonde.

Kortom, ik heb me voorgenomen om voortaan 1x per maand en blog te maken met daarin data en links naar foto-albums van die maand in voorgaande jaren…
Onder het mom van ‘waar hing ik uit…’ in….  Juli in dit geval:

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. goed idee
  ik begin er straks mee 🙂

  • 🙂 Groot gelijk

   • Berlijn is een mooie afwisselende serie
    Aqua zoo doet niets

    de volgende 2 geven het volgende : 404. Dat is een fout.

    De opgevraagde URL is op deze server niet gevonden. Dat is alles wat we weten.

    Dierenpark Emmen

    DierenInHetDonker – Emmen

    • Dank je wel… was inderdaad heel indrukwekkend toen…. 2 jaar terug jaar waren we er weer (Petra opzoeken)

     Ohh oke, ik ga kijken en herstellen …dank je wel.

     (links zijn hersteld hoor)

 2. Ha, leuk! Even Emmen 2015 gekeken. Oude dierentuin. Ook heel erg mooi! En veel herinneringen.
  Ik ben er veel geweest tussen 1985 en 2005. Vanaf toen nog maar heel weinig.
  Leuk idee van de linkjes. Ik ga later eens in ‘ Berlijn’ kijken.

  • 🙂 Ja het oude park was prachtig voor mens en ooit ook voor dier… heel veel herinneringen inderdaad, ik kwam er vanaf 1980 veel al fotografeerde ik toen beduidend minder…. en ja eerste jaren dia’s… daarna foto’s die verdwenen met een pc-crash… en toen een losse harde schijf die ‘doorbrandde’…. kortom, zoveel foto’s van toen heb ik niet meer maar beter iets dan niets en herinneringen heb ik wel nog gelukkig, niet alles meer meer ook hier beter nog iets dan niets

   Dank je wel… alles op zijn tijd hoor, alles mag, niks moet

   • Ik kom weer regelmatig in het oude park ( op weg naar het nieuwe) en het is nog steeds een heel mooi park en het wordt steeds mooier.

    • Ja dat snap ik, jij reist met OV en loopt er dus langs… en je kunt goed lopen dus ja gelijk heb je, ik zou het ook doen als ik in jouw schoenen stond…

     Ik weet het, ik wil er binnenkort weer heen, moet het ‘gewoon’ ff een keer zo plannen maar ja als ik naar Emmen tuf is een andere locatie (of 3) eerder aan de beurt 😉

     • Naar Emmen ga ik met de auto, hoor! Ov is dan wel een lange omweg. Parkeer de 🚗 gratis bij het Fletcher hotel. Heb ik meteen mijn loopje. Lopen is voor mijn gezondheid belangrijk, maar ik moet altijd een doel hebben. Zo werkt het prima. Ja, ik snap dat het minder op jouw weg is…..
      Als ik weer diensten draai, parkeer ik hem achter op het park, dan moet ik het ook weer plannen.

      • Oh oke… sorry…. verkeerde conclusie 😉

       Ik ben nu bezig om weer de km’s van het park lopend te kunnen doen zonder scoot… dat lukt voorlopig nog lang niet … dus een nog grotere omweg is ‘toekomstmuziek’

       Ja dat ken ik van Daphne… ach nou ja, we doen wat we kunnen toch

 3. Altijd leuk om je fotoalbums te bekijken…maar zover terug ?

 4. Ik snap wel waarom jij een foto-administratie bijhoudt (-: Je hebt gelijk: het is zonde als je niet meer weet welke foto’s je wanneer hebt gemaakt.
  Dikke kus ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.