W.o.w. !!!

Vanochtend al weer vroeg opgestaan, er moest gewerkt worden, centjes in de porte-met-niks om beleg op brood te kopen…. of zoals vandaag van toepassing zou worden, een kopje koffie met wat lekkers tijdens een uitje.
Liesbeth was zo lief om ook zo vroeg op te staan en mij naar mijn werkplek te vergezellen zodat ik veel eerder dan normaal klaar zou zijn en dus weer op tijd thuis zou kunnen komen.

aquazoo-220716-a

Eenmaal weer thuis dronken we een bakkie troost met mijn (v)echtgenoot en nadat Daphne ook klaar en beneden was, stapten we met zijn drietjes weer in de auto en reden we naar Leeuwarden. Alhoewel er, weliswaar milde maar toch, regen voorspeld werd besloten we toch het er maar op te wagen aangezien ik de kaartjes al gekocht had en Liesbeth morgen weer naar Eindhoven terug gaat. Het werd een prachtige dag, heerlijk weer, veelal een zonnetje, kortom geen plu noch jas oid nodig.
De heenreis ging via de kortste route de terugreis daarentegen niet. Net als gisteren via kruip-door-sluip-door-weggetjes reden we naar Assen terug, onderweg een tussenstop makend bij de tv-schotels in Burum.

aquazoo-leeuwarden-220716-c

(foto van  Liesbeth)

Rond kwart over vijf waren we thuis en werden we getrakteerd op koffie.
Ik kon beginnen met het verplaatsen van alle foto’s van Daphne en mij naar mijn laptop, ze bekijken en uitzoeken en vervolgens natuurlijk weer uploaden naar mijn picasa.
Eigenlijk is het heel grappig momenteel, best wel jammer dat jullie niet via dit blogbericht een blikje in mijn woonkamer kunnen werpen want dan zouden jullie 4 personen op een rijtje (met een bochtje omdat het 2 banken zijn) zien met alle vier hun aandacht op hun eigen laptop.

Nou ja… het is begin vrijdagavond, een heel drukke week loopt af, mijn energievoorraad is op het randje af helemaal op. Wij hebben eigenlijk nooit logees en dus is het wel even zoeken naar een modus voor mij om alles goed te laten verlopen zonder dat mijn emoties op de hobbel gaan. Ook hier werpen de therapieën goede vruchten af, waar ik enorm dankbaar voor ben.  Het was dan wel een heel drukke week maar ook een heel leuke week waar ik met veel plezier op terug mag kijken en dat gevoel hopelijk ook lang mag vasthouden.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. Leuk zo’n uitje met bezienswaardigheden.
  Las ooit op een logje dat je van elke seconde moet genieten.
  Dat was voor mij een eyeopener!

 2. Leuk hoor een logeetjes!
  Jullie hebben het vast weer leuk gehad!
  XXX

 3. Weer een mooie dag om een streepje op de muur te zetten. Jullie hebben allealle drie genoten. Beter kan niet!
  Leuk dat jullie elkaar op de foto gezet hebben.
  Dikke knuffel

 4. Leuk zo’n dagje samen op pad, en mooie foto’s maken Melody, het is een hele fraaie serie hoor. Toen ik nog in Leeuwarden woonde, was er geen Aquazoo.

 5. Zomaar foto’s van me maken zonder toestemming! Jij mag dat want je doet het toch wel.
  Prachtige dierentuin zo leuk om die af te kunnen strepen!

 6. De dames hebben de tijd samen ten volle benut zou ik zeggen;-)

  • Dát kun je zeker zeggen … en het allermooiste was wel dat ik het allemaal prima kon bijbenen, zowel lichamelijk als mentaal… over winst gesproken 😉

 7. Dat was dus weer een dag met een gouden randje 🙂 ………. je begint er in te grossieren …………….. goedzo 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.