“Thee-Label-Vraag op Maandag”
nr. 9
27 februari 2017
Gestart op 2 januari 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
“Met wie zou jij graag 24 uur willen doorbrengen?”

De vraag vertelt niet of je ‘maar’ 1 persoon mag benoemen of meerdere…
De vraag spreekt ook niet van ‘mogelijk’ of ‘onmogelijk’…

Toch hou ik me het liefste bezig met mogelijkheden ipv onmogelijkheden dus benoem ik alleen de eerste categorie en is mijn antwoord: JOU!

glimlach ik ben geen mensenmens, geef ik zonder enige aarzeling ook gelijk toe, maar ik vind het wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen, zeker bloggers. Eén op één dan het allerliefste want dan tref je de mens in de meeste gevallen puur zoals hij is. Er zijn zoveel leuke bloggers, interessant op ieders eigen unieke manier.
En aangezien ik ook nieuwsgierig ben, heej voorrecht van de vrouw toch? grinnik,
wil ik mijn nieuwsgierigheid naar jou wel bevredigd zien natuurlijk glimlach.

 

24 Hartenluchtjes op “Theelabel-vraag-08”

 1. ik ben ook geen wat jij zo mooi noemt ” mensenmens ”
  ontmoete wel al wat mede bloggers , sommige bloggen dan wel al niet meer , maar toch 🙂 en er staat deze zomer nog 2 op het program , waaronder mijn blogmoatje van het 1ste uur toendertijd bij msn space
  iemand uit het verre Red Deer in Canada trof ik 2 x op Schiphol 🙂

  fijne middag groet

  1. Geen nieuws… voor mij, had ik al door 😉

   Ik al velen in de loop van de 14 jaar dat ik blog, en inderdaad velen daarvan bloggen al niet meer…

   In mei hoop ik weer een aantal aan mijn lijstje toe te kunnen voegen… jou misschien ook wel ? 😉

   MSN-Space heb ik nooit gehad, ik begon bij worldonline, toen icq en toen msn en toen web-log.nl

   zwaaaiiiiiii

  1. haha grapjas

   niemand nog op 1 na, en die kunnen we het wel vragen maar Hij geeft toch geen antwoord omdat Zijn antwoord altijd “alles op Mijn tijd” is…

   1. ja heel veel tig uren hihi
    ik liep m’n wijkje , had wat druppels regen , maar toch meer zonnestralen en zojuist gereed met het HH wat ik van plan was , ik ga in de ruststand
    fijne middag groet

    1. eh ja dat zou ik ook wel willen maar helaas…. ik ben al lang blij als ik per nacht 3 a 3,5 haal…

     Het HH heb ik (uiteraard) ook gedaan.

     Dat doe ik al een paar uur, wel zo gemakkelijk met de flap binnen handbereik overigens.

     daaaaaaaaaank, joeeeeeeetoeeeeeeeeeedelssssssssss

     1. flap binnen handbereik ?

      ik slaap gemiddeld 6 uurtjes in de nacht , soms minder , zelden meer
      deed nog ff een klusje , het gasstel poetsen en ik ga het zo weer smerig maken hihi
      smakelijke groet

      1. laptop…. bij mij op de bank op de rugleuning als ie niet op mijn schoot ligt

       Jemig dappere dodo, nou heb ik niet zo’n ding maar als je eens poetsdrang hebt en thuis niets meer te poetsen dan ben je hier welkom 😉

       thxx

   1. schaterlach…. ik verwachtte al iets soortgelijks in de reacties te zien en dat het juist bij jou vandaan komt verbaast me dan ook niet. Je hebt helemaal gelijk hoor maar ja het was nou eenmaal de vraag op dat theelabeltje daar kan ik dan weer niks aan doen… 24 uur is heel veel, dat zou ik ook niet trekken ook al slaap ik dan nauwelijks of niet.

  1. grinnik… alle goede dingen komen in 3 … zei ze hebberig 😉

   Nee hoor schat, is prachtig zo, ben er trots op dat te hebben mogen beleven.

 2. Ik zou wel eens 24 uur met mijzelf willen doorbrengen. Heel mijn leven deel ik al mijn huis, mijn kamer en/of mijn bed. Voor 24 uur even geen moeder, echtgenote, schoonmaakster, verzorger… etc… maar alleen ik. Of ben ik dan heel egoïstisch???

  (Zou ze allemaal wel gelijk missen hoor en waarschijnlijk mij continu afvragen of alles wel goed gaat…. dan worden het wel heel lange 24 uren… zucht. Maar met jou lijkt mij ook heel gezellig 🙂 )

  1. Ehhhh ja ehhhh dat is voor mij natuurlijk een stuk makkelijker tegenwoordig en ik pak die tijd dan ook ‘gewoon’ maar ik snap dat dat voor jou lang zo’n gemakkelijke optie niet is als dat het voor mij wel is.
   Nee hoor, zeker niet, integendeel zou ik zelfs willen zeggen!

   Als jij me nou belooft dat je niet met je foon aan je pols vergroeid bent, beloof ik jou dat je het elk uur uit je tas mag pakken om even met het thuisfront te bellen 😉 Enne als het op een gegeven moment toch te lang wordt, ‘scheiden’ we toch gewoon eerder? Maar joh, het wordt vast zo gezellig dat we uren te kort komen?

 3. Grinnik… mijn telefoon en ik zijn geen dikke vrienden. Soms mekkert deze te veel 🙂 Dus aan mijn pols vergroeid… onmogelijk.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.