Theelabel-vraag-02

Op de 1e maandag in het nieuwe jaar startte ik :
“Thee-Label-Vraag op Maandag”

Naar aanleiding van het Thee-Label-Stokje, dat in december 2016 door Marije bedacht werd, bedacht ik me dat het leuk zou zijn om 1x per week een Thee-Label-Vraag te stellen. Natuurlijk beantwoord ik de vraag zelf maar ik zou ‘t heel leuk vinden jullie antwoorden te mogen lezen.

 


De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
“Als jij een glazen bol had, wat zou je dan daarin graag zien?”

Ik zou graag de persoon willen zien die ik bestemd ben te zijn. Vrij van mentale maar ook fysieke beperkingen. Vol zelfvertrouwen en stevig in mijn schoenen staand. Elke bal die op me afgeworpen komt aangevlogen kunnend opvangen.  Verlost van de rugzak die gevuld is met dingen die me beletten onbevangen te leven.

Ook zou ik graag een banksaldo willen zien dat maakt dat ik wensen van mijn dierbaren kan vervullen en er voor zorgt dat ik niet meer zou hoeven wakker liggen van de vraag ‘hoe haal ik het eind van de maand?’.

Cliché zoals er niets meer cliché is dan dit, zou ik ook graag zien dat er vrede is, dat Liefde de enige regel is waarnaar iedereen leeft. Dat er geen enkel levend wezen nog hoeft te vrezen voor diens leven.  Dat ziekte, ongeacht welke ook, definitief tot het grijze verleden gaat behoren en wel zodanig dat het alleen nog in de geschiedenisboeken vermeld staat om ons iets te leren maar dat niemand uit eigen ervaringen noch herinneringen daarover kan vertellen. Dat recht ook echt recht is, misdaden niet bestaan en indien wel de juiste personen op de juiste wijze gestraft worden ipv vertroeteld en beschermd. Dat voedselbanken en elke vorm andere van nood-opvang onnodig en overbodig zal worden.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Kortom, jij zou graag een perfecte wereld in je glazen bol willen zien, en eh…. wie niet!
  Ik ben blij dat ik geen glazen bol héb, want we mogen nou eenmaal niet zelf kiezen wat er dan te zien zou zijn.

  • Ja zo iets ja… .binnen mijn beleving van ‘perfect’ dan 😉

   Nou om eerlijk te zijn ik ook hoor…. want bij de utopie is er een groot risico van saaiheid, ontevredenheid, uitdagingsloosheid etc etc

 2. Wat een geweldige vraag ……… ik begon gelijk te fantaseren ………. dus ……… je ziet mijn link 🙂

 3. Ik sluit mij van harte aan aan jouw eerste paragraaf. Vrouw, wat zou dat een opluchting zijn: zien wie je werkelijk bent. Of misschien wel niet…
  Dikke knuffel ♥

 4. Ik wacht altijd om jouw antwoord te lezen totdat ik het mijne geformuleerd heb.
  Veel mooie dingen die jij wilt zien in de glazen bol Melody! Ik denk dat je daarbij dan ook een soortement toverstokje nodig hebt ;-).
  Leuk die vraag elke week, maar wat vliegen de weken vlug zeg!
  Warme groet, chantal

  • Prima toch als dat het beste voelt? Gewoon lekker je gevoel volgen hoor, dat levert de (onverwacht ook) mooiste dingen op.

   Ja maar ja, die glazen bol is een utopie, evenals dat toverstokje, dus ik dacht: “als ik dan toch iets mag wensen laat ik het dan gelijk goed doen” 😉

   Ja dat klopt, tijd vliegt razendsnel voorbij en dat merk je vooral als je veel deelneemt aan wekelijks terugkerende bloguitdagingen. Al hoeveel ik er da ook heb, ik vind het nog steeds erg leuk om te doen.
   Sterker nog per 12 july ben ik de nieuwe eigenaresse van een uitdaging en krijg ik er dus taken bij, was ik voorheen ‘alleen’ maar teamlid, ben ik straks de ‘big boss’ ;-))

 5. Lijkt mij geweldig zo’n glazen bol, al zou ik nu niet een twee drie weten wat ik voor mijzelf in het verschiet zou willen zien liggen. Leuk idee overigens om die theelabeltjes te gebruiken. Ik lees ze altijd, maar doe er nooit iets mee.

  • Ja mij ook maar ja anderzijds, je wilt niet de ‘ellende’ zien die er mogelijk ook ligt dus als ik moet kiezen pas ik er toch maar voor, ik laat het wel over me heen komen.

   Dank je wel, je mag de vragen naar mij mailen hoor, kan ik ze gebruiken en heb ik een voorraadje 😉

   Je kan natuurlijk ook deze uitdaging oppakken en elke maandag je eigen vraag plaatsen en bij mij linken…. soort van antwoord en vraag in 1 blog verwerken….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.