~ KIJKERIJ ~·Do-Vrij-Zo-kliks·Zoodivers

Voorproefje

Zondag 25 oktober… niet al te laat het bed uit want ik wilde de tuin in…
De herfst, hoe mooi ook, zorgt voor rotzooi dus glij-& val-risico’s. Opruimen dus en ook het ééa aan snoeiwerk om veel bladafval met eerder genoemde risico’s voor te zijn.
Bijna klaar, ging de poortdeur open en kwam Anita binnenzeilen, Niels moest werken, koopzondag hier in de stad.
Na een bakkie leut stapten we de auto in en reden een halve kilometer om naar het tuincentrum te gaan, alwaar 2 dagen geleden de Kerstshow was geopend.
Het was er best wel druk, naar verwachting overigens, dus enig overwegen, maar met ontsmettingsgel in de jaszakken, mondkapjes op leek het geen probleem even te gaan genieten van pracht en praal voor de komende kerst.
Een kerst die toch wel heel bijzonder zal worden, want hoe ook, vieren zoals we gewend zijn is er dit jaar niet bij…
Kortom, met de foon in de hand klikte ik wat rond en deel ik mijn voorproefje met jullie: (klik op foto om albumpje te openen).

 

 

 

* ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ * / * ~.~ *

12 Geluchte Hartjes op “Voorproefje

    1. 😉 ik vind ze geweldig, ik rij al jaren elk jaar rond mijn verjaardag naar Denekamp … dus ja dat ik ze leuk vind blijkt daar alleen al uit 😉 SMaken vershcillen en gelukkig mag dat

  1. Ik ben er nog nooit geweest. Slim van jullie om te gaan, je weet niet wat er komt…. Hier in het dorp heeft de bloemenwinkel een leuk klein kerstdorpje. In Schiedam is een oud huis waar elk jaar een heel grote kerstboom staat en nog wat kerstspullen. Als je je hand op het raam drukt, gaat de trein rijden, de kerstman zingen en bij een boom gaat het sneeuwen. Dat vind ik al geweldig! Aha om de kerstshow ga je naar Denekamp 😄 Ik ga morgen eens een kijkje nemen bij de bloemenwinkel in het dorp. 🎄 🎄

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.