Midnight Walk Assen nr. 8a

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge

~ 35 ~ Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten.
De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt.
Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport.
Het kan dus van alles zijn!

Doe jij ook mee?

Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

vonnieshappychallenge35-090916

De “Happy Challenge” van Vonnie kan ik vandaag dubbel en dwars invullen.

Ben ik vanochtend aan de poets op de logeerkamer hoor ik vaag een geluid waarvan ik denk: “dat geluid hoort hier niet”. Bij het openen van de jaloezieën zie ik dit lief meiske zitten. Ik open het raam vervolgens en probeer haar al pratend naar de ‘vrijheid’ te sturen.  Of ze me hoort of niet word me niet duidelijk want ze gaat niet door het raam naar buiten.  Zo voorzichtig mogelijk probeer ik haar met 1 vinger in de juiste richting te duwen maar ze weigert overduidelijk en gaat op mijn hand zitten en blijft daar ettelijke minuten op rond fladderen, wat ik ook doe. Met mijn andere hand pak ik mijn foon uit mijn broekzak en maak deze foto. Met mijn hand vlakbij het open raam fladdert ze nog een paar maal met haar vleugels, alsof ze me groet…. en vliegt dan wel weg.
Diep ontroerd sta ik haar na te kijken…  want deze specifieke vlinder sierde de rouwkaart van Saskia in juli 2014.

mn8090916

Ben ik even later op weg in de auto voor wat boodschappen zie ik langs de weg dit bord staan. Niet dat ik het vergeten was natuurlijk maar ook dat was een leuke herinnering aan iets dat ik nog ‘moet’ gaan beleven. Wil.. beleven natuurlijk. Inmiddels is Liesbeth aan het treinen op weg naar hier. Daphne is nog aan het werk op dit moment maar nadat zij vanavond thuis is gekomen en zich heeft omgekleed en heeft gegeten stappen we gedrieën weer de auto in en begeven we ons naar De Kolk hier in de stad. Het vertrekpunt van de Midnight Walk, editie nr. 8 – 2016. Daar verheugen we ons enorm op en ik zal vast en zeker wel ergens in de loop van de nacht een blog plaatsen met mijn verslag, hopelijk aangevuld met mooie foto’s. Of dat laatste gaat lukken staat nog te bezien natuurlijk want het is de 1e keer met mijn nieuwe camera *glimlach*.

Kortom…. een vrijdag…. een Happy-dag… met al moois dat gebeurde en moois dat nog staat te gebeuren!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Hartelijkehothulk

  😊😊😊

 2. Wat bijzonder dat die vlinder jou opzocht!
  Lijkt me énig zo’n nachtwandeling maar ja, beet ver uit de buurt om mee te doen;-)

  • Zeker weten !! Ik kan mijn emotie niet in woorden gieten maar dat is bij jou ook niet nodig, gelukkig snap je me zo ook heel goed.

   Dat is het ook… ja inderdaad, ik heb helaas niet de ruimte om jullie fatsoenlijk te kunnen laten overnachten maar zodra mijn jeugd op zichzelf woont is dat een heel andere zaak 😉 Oftewel, wat in het vat zit verzuurt niet.

   • Al hád je een balzaal voor ons, ik vind ergens logeren verschrikkelijk .
    Maar als ik écht zou willen én kunnen gooide ik er wel een hotelovernachting tegenaan. Dat vind ik minder erg dan ergens logeren.

    • Ik begrijp je volkomen, ik verafschuw het ook, om niet te zeggen ‘haten’.
     Enne voor wat het waard is…. hier in huis wordt gerookt en lopen 2 honden en 1 poezenbeest rond dus dat zou voor jullie minder aangenaam zijn dan een hotelkamer als is het hier dan gratis. Ik wilde ‘alleen’ maar benadrukken dat jullie wél van harte welkom zijn!!

     Dat zou ook altijd mijn voorkeur hebben als gast zijnde dus ook dat begrijp ik volkomen.
     Nou ja…. ‘te huur’-overnachtingsmogelijkheden zijn er hier in de stad genoeg om nog maar te zwijgen van de plenty mogelijkheden net even buiten de stad. Ik lees het wel als dat tot de mogelijkheden gaat behoren dan kan ik jullie dan altijd nog tips geven 😉

     • Ik voel me altijd verschrikkelijk opgelaten juist omdát mensen dan zo hun best doen om het me naar m’n zin te maken;-( Maar dat jij heel gastvrij bent komt in je logjes altijd duidelijk naar voren dus daar ligt het niet aan;-) Maar wie weet ooit, hoewel, we wórden natuurlijk alleen maar ouder;-)

      • ja precies !!

       Oké dan, fijn dat dat duidelijk is 😉

       Eh ja wie niet hè, duhussss de 9e editie zijn jullie er bij? Want ja, het ijzer wel smeden als het heet is toch en geen tijd verspillen als ouderdom rap naderbij komt grijns

 3. Je vertelde over de vlinder bijzonder moment, om te koesteren, xx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.