Happy ~ 32 – 2 sept

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge

~ 34 ~ Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”
Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten.
De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt.
Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport.
Het kan dus van alles zijn!

Doe jij ook mee?

Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

 

haiku300716
Al voel ik me helemaal thuis in het Drentse land…. zo af en toe door mijn ‘aign Pronkjewail’ rijden…. ja genoeglijke zucht….
Net als op Drents grond,  op een moment waarop niets moet en alles mag, de tijd  ook tot onzichtbare proporties vervaagt, word ik van het zijn op Gronings grond, happy omdat er niets is dat mijn hoofd zo leeg kan maken, noch mij kan ontspannen.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Hartelijkehothulk

    Herkenning, the same in NH op een fiets

  2. Wat een rustgevend uitzicht! Toch zou ik er niet kunnen wonen, dat is voor mij als “stadsmeisje” toch véul té rustig!

  3. Och Rotterdam op de fiets of zittend langs het water kijkend over de Maasbruggen of hoog boven de bewoonde wereld in de wind op de Euromast en in de verte het strand ook zo’n plek. Daar is waar ik thuis hoor hoe mooi Brabant ook is.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.