Vonnies Happy Challenge *25*

happy-smileyVonnie’s Happy Challenge

25

Gestart op 15 januari 2016

“Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy” en daagt zij jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt. Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan dus van alles zijn!
Doe jij ook mee?  Dat vind Vonnie (en ik óók!) ♥stikke leuk!”

De 25e alweer…. Gefeliciteerd Vonnie met dit jubileum!!

saskia1Het is 15 juli… een dag met een randje, een dag waarop ik kaarsje brandt en in mijn herinneringen veel bij iemand ben die ik mis. Iemand van wie ik 2 jaar geleden afscheid moest nemen. Een blogvriendin die de strijd tegen de K verloor. Amper 50 jaar. Niets om ‘Happy’ over te zijn maar aan de andere kant wil ik het vandaag toch benoemen want haar aanwezigheid in mijn leven maakt(e) me wel happy. Zij was een heel bijzonder, en uniek mens en ik ben heel dankbaar haar te hebben mogen kennen, haar mijn vriendin te hebben mogen noemen. Ik ‘hoor’ nog moeiteloos haar stem, haar lach en even moeiteloos ‘zie’ ik haar ogen voor me, schitterend van pret. Zelfs op het laatst was die schittering nog in haar ogen zichtbaar. Dat heeft me toen enorm verbaasd en zal ik ook nooit vergeten. Elke dag voel ik haar bij me, het hartje dat ze me schonk op de dag die zij had uitgekozen om ‘afscheid’ van mij te nemen, draag ik altijd.
Zodra er een ‘kleine vos’ onze tuin in fladdert, of mij er elders eentje voorbij vlindert, ‘weet’ ik; zij is er!

De maand juli is er wel eentje met inhoud… in bovenstaande zin.
De 27e is het ‘alweer’ 20 jaar geleden dat mijn ‘mamsie’  stierf.
De 30e is het een jaar geleden dat Karel overleed.
3 mensen in deze maand die een heel belangrijke plaats in mijn leven innamen in hun levenstijd maar dat ook nu nog steeds doen. 3 mensen die mij ontelbaar veel ‘happy-momenten’ schonken. 3 mensen die ik lief had, lief heb, & nooit zal vergeten.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. wat ongelofelijk mooi en gevoelig geschreven xx

 2. Prachtig, hoe je verdriet om kunt zetten in happyness!

 3. Zo dicht liggen verdriet en geluk bij elkaar
  Mooi
  Liefs

 4. Het lukt je om tussen het verdriet ook geluk te vinden , dat is “verwerken”op z’n mooist!

  • Ja gelukkig wel…

   Onder het mom van ‘wat je voedt, groeit’ wil ik daar niet in blijven hangen, heb ik al veel te veel gedaan en daarmee is veel tijd verloren gegaan die ik niet kan inhalen..

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.