~ SCHRIJVERIJ ~·Happy & Thee

Vonnies Happy Challenge *20*

happyvanvonnie

Vonnie‘s Happy Challenge – 20 – Gestart op 15 januari 2016

(Nee Vonnie, ik was je niet vergeten hoor!!!)

Een aantal dagen aangehikt tegen de invulling van deze challenge vandaag…. het lukte me maar niet iets passends te bedenken.. Vanmorgen vroeg nog volledig in tranen zelf, heel erg moe en down…  kwam daar vanmiddag verandering in. Manlief moest overwerken, de jeugd is het weekend naar Rotterdam dus ik zou in mijn eentje zitten tot half elf vanavond. Dáár had ik natuurlijk geen zin in!! Ik besloot dus maar mezelf met de ‘ angst’  te confronteren en op pad te gaan….. De oudere (en nee dan bedoel ik niet de leeftijd…) bloggers herinneren zich vast wel dat ik op ‘moeilijke’  momenten in het verleden voor een ‘rondje IJsselmeer’ ging. Oftewel, in de auto stappen, gaspedaal intrappen en wegwezen. En tja dat heb ik nu al ruim een jaar niet meer gedurfd. Ik, die nooit de sleutels afgaf, liet iedereen plaats achter het stuur nemen zolang ik het zelf maar niet hoefde doen.

Dat zou vandaag veranderen.  Oké, toegegeven, de 1e 100 km’s waren eng. Een paar keer de auto bij een benzinepomp op de parkeerplaats gezet, uit de auto even in de wind staan, sigaretje roken, mezelf met vermaningen om de oren slaand die ik hier maar niet zal herhalen, en na een paar minuten weer verder. Halverwege een tussenstop gemaakt om bij lieve vrienden een bakkie te halen, met een knuffel natuurlijk en wat vrijerij met de hond, die mij gelijk weer herkende en ook niet bij mij weg te slaan was…. heerlijk was dat, ik heb zo genoten! Ben nu net weer thuis en heb nog steeds een glimlach van oor tot oor. Zucht…. wat lekker dit, wat is het al weer lang geleden dat ik me zo goed voelde als nu. Dus ja, ik ben later dan normaal met mijn bijdrage maar dat vergeven jullie me vast wel toch? Stiekem ben ik nu natuurlijk ook best wel trots op mezelf, hoe eng het ook was, ik heb doorgezet en mijn rondje afgemaakt zoals ik wilde. Ik had wel overnachtingsspullen mee zodat ik niet in de problemen zou komen als ik echt niet verder durven zou maar daar heb ik geen gebruik van hoeven maken. Heerlijk ontspannen reed ik vanavond terug naar huis.

Oke, oke, pieken en dalen, heel snel wisselende stemmingen etc horen nu eenmaal bij mijn ziektebeeld maar met het ene oog op de nieuwe therapie en bijbehorende cursus, ben ik inmiddels weer op weg omhoog… en al zal de stijging wellicht heel langzaam gaan, als het maar omhoog gaat, daar gaat het om. Vandaag, de overwinningen op mezelf, het genieten, zowel tijdens als nu nog… alle reden voor mij om te zeggen dat ik “HAPPY” ben toch?!

 

8 Geluchte Hartjes op “Vonnies Happy Challenge *20*

 1. O, m eis wat ben ik blij voor jou, dat jij over je eigen angst heen hebt durven kijken 🙂
  Dat is een groot compliment waard, maar het mooie is, dat je jezelf hier weer wat vrijheid mee terug geeft.
  Heel fijn weekend en een tip, nu niet overmoedig worden, rustig aan ………. je werkt er hard genoeg voor.

  1. Dank je wel meis voor je lieve en bemoedigende reactie.

   Ja ik weet het, ik ken die risico’s wel… heb mijn vingers er vaker aan gebrand dus dat probeer ik nu te voorkomen… ik ga het dus kalm aan doen… de komende weken heb ik wekelijks therapie & cursus dus dat vergt al energie genoeg, zeker de mentale.

   Dank je wel hoor, jij ook!

 2. ♥stikke goed van jou 😀 #bentrotsopje
  Bedankt voor je bijdrage.
  Ik wens je een fijn weekend toe
  Liefssssssssssssssssss -X-
  p.s ik wist wel dat je het niet vergeten was 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.