Vonnies Happy Challenge *15*

vonniehappyVonnie‘s Happy Challenge – 15 – Gestart op 15 januari 2016 

Vandaag ga ik me vast en zeker veelvuldig ‘happy’ voelen.  Zo happy als maar immers mogelijk is binnen mijn situatie.  Ik ga namelijk vandaag uit, sterker nog, heb de komende dagen leuke uitjes gepland staan. Tegen de tijd dat jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk in de auto, als je vroeg in de morgen dit leest. Lees je het later op de dag dan ben ik of in een dierentuin of in een kasteel. Nog later op de dag hier dan wellicht weer in de auto op weg naar huis.  Daphne en ik beginnen onze dag vroeg, we rijden dan eerst naar Bentheim in Duitsland om daar het kasteel  en bijbehorende, prachtig aangelegde, tuinen te gaan bekijken. Bentheim is ons verste punt, dus vanuit Bentheim rijden we terug naar Assen via Nordhorn, om de dierentuin aldaar onveilig te maken. Daar hopen we rond lunchtijd te zijn, nou ja hopen, is eigenlijk zo de planning omdat je daar heerlijk kunt lunchen, weet ik inmiddels uit ervaring, en voor relatief weinig geld ook.  De weersvoorspellingen zijn oké, beide locaties hebben de voorspelling tot lichte bewolking, zon en geen hemelwater, score 8,  dus wellicht zullen veel van onze foto’s de warme heldere gloed van de zon mee kunnen pakken.  En als dat lukt, zullen onze snoetjes dat dus ook doen!

Morgen, zaterdag, dan (proberen) uit te slapen en de dag rustig en zo relaxed mogelijk doorbrengen. Die avond weer redelijk op tijd het bed in en als Klaas Vaak me dan goed gezind is, goed slapen. Zondagmiddag ga ik met Niels en Anita naar Gees want dan opent men hun beeldentuin weer met een nieuwe expositie, waarnaar we natuurlijk enorm benieuwd zijn.  Voor zondag zijn de weersvoorspellingen minder vrolijk maar ja, dat kan nog duizendmaal veranderen en met een beetje geluk is het droog en zonnig als wij daar zijn en vallen de regen en de bewolking die voorspeld zijn op andere tijdstippen van de dag. Ook die avond met goede hoop op de aanwezigheid van het zandmannetje weer op tijd het bed in.

Maandagochtend weer op tijd op want dan gaan Daphne en ik mijn maandagmeneer ophalen om met hem naar De Keukenhof te gaan. Met dien verstande natuurlijk dat de weersvoorspellingen goed zijn. Op dit moment zijn ze dat absoluut nog niet dus of dit uitje door gaat is nog even afwachten. Het ligt in ieder geval wel in de planning, dus ook leuk om naar uit te kijken. Via Daphne kreeg ik gisteren een filmpje aangereikt waarin een drone over Keukenhof vliegt m een indruk te krijgen van hoe het park er nu bij ligt… maakt dat we zin hebben om te gaan natuurlijk nog groter.

Verder….is het woord ‘Happy’ niet op mij van toepassing. De uitjes zijn belangrijker als nooit tevoren omdat ze me op de been houden. Tussen de uitjes en mijn werk door hobbel ik, veel vaker dan mij lief is, naar het gezondheidscentrum hier in de wijk. Zit ik evenzo veel vaker dan mij dus lief is in wachtkamers voor de diverse specialisten die in dat pand gehuisvest zijn. Psychisch een wrak, weerstand van nul, zeker mentaal, veel fysiek ongemak en ergernis omdat medicatie niet werkt. De fysieke ongemak wordt natuurlijk mede bepaald door mijn mentale weerstand en vice versa. Afgelopen dinsdag een medisch-psychisch traject gestart waarover ik nu nog niets wil zeggen maar waarvan ik wel hoop dat het mij op weg zal helpen om zowel mezelf als ook de zin én moed om verder te leven, te hervinden.

8 Hartenluchtjes op “Vonnies Happy Challenge *15*

 1. Leuke uitjes in het vooruitzicht. Minder is je gezondheid 🙁
  Ik wil je bedanken voor je bijdrage en je een Happy weekend toewensen.
  Ik ga me nog even in Inlinks verdiepen 😛

  Liefssssssssssssss -X-

  1. Ja inderdaad, heerlijk !

   Eh ja…dat is op dit moment een behoorlijke encyclopedie aan het worden….

   Graag gedaan hoor meissie, dank je wel, jullie ook, liefsssss
   als je er niet uitkomt weet je me te vinden

   x♥

  1. dat weet ik, jij hebt dingen die jou happy maken…. die ik niet heb maar jou uiteraard wel super van harte gun en dat weet jij weer wel!

   Ja ik word er blij(-er) van… en dat is zeker ‘momenteel’ heel belangrijk. Zou dat graag van harte willen ontkennen maar dat is onmogelijk. Het zijn moeilijke, angstige en verontrustende tijden voor mij op het moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.