Vonnies Happy Challenge *12*

vonniehappyVonnie’s

Happy Challenge – 12 –

Gestart op 15 januari 2016

Hoe bizar eigenlijk…..  Heel de week dacht ik aan deze uitdaging en zag, letterlijk noch figuurlijk, een mogelijkheid hem in te vullen op vrijdag. Ik werk heel vaak in het voren en in de meeste gevallen staan mijn blogberichten al enkele dagen voor publicatie in mijn beheer ‘gepland’.
Mijn gezondheid laat behoorlijk te wensen over de laatste tijd, zowel mentaal als fysiek. Logisch natuurlijk want het ene beïnvloedt het andere, onlosmakelijk. Eerlijk is eerlijk, ‘happy’ ben ik de laatste tijd zeker niet, af en toe enkele goede momenten daar gelaten, die altijd (veel) te kort duren.

En zo is het dan vrijdag…. buig ik me weer over Vonnies uitdaging. Hoe vul ik hem deze week in? Vanochtend al vroeg op gestaan dus al een paar uur over kunnen nadenken en onder het mom van ‘zegeningen tellen’… ga ik niet 1 maar meerdere dingen benoemen, die specifiek deze week me erdoorheen hebben getrokken.

1) uitje dinsdag met Liesbeth & Daphne  in Dierenpark Amersfoort waarover ik hier schreef.

2) 2 toppers uit Jeans  die deelnemen aan het Belgische The Voice waarover ik hier schreef en het Nederlandse Idols (waarover ik morgen in Marja‘s zwijmelen schrijf), die beiden door zijn naar de volgende ronde.

3) Na maanden niet of nauwelijks slapen, gisterenavond al voor 20.30 in bed lag en vrijwel gelijk in slaap viel en pas vanochtend wakker werd om 7.30 toen de wekker afliep

4) mijn auto eerst ijsvrij moest maken alvorens ik weg kon rijden om te gaan werken.

ijsop1april16

5) bij thuiskomst, met moeite me staande weten te houden door me vast te grijpen aan de deurpost omdat 2 honden me onstuimig begroeten en manlief me met koffie opwacht…

6) nu het weekend begonnen is….

7) de agenda leeg is….

8) de zon schijnt….

9) ik me voor het eerst sinds lang weer naar omstandigheden goed genoeg voel om te kunnen zeggen dat het goed met me gaat….

10) bovenstaande  én de wetenschap mensen om me heen te hebben die er altijd voor me zijn ongeacht wat ook…. me moed geeft om door te gaan!

6 hartenluchtjes op “Vonnies Happy Challenge *12*

 1. Ik probeer ook vaak (niet altijd) vooruit te ‘werken’ en dat lukt niet altijd. De zelfbedachte Happy, zelfs dat lukt me niet iedere week. Ik zit er zelfs over na te denken om Happy alleen te plaatsen als er iets is. Of als ik iets mee maak o.i.d. Maar goed dat is een hersenspinsel.

  Je weet het hé…! 24/7 meer zeg ik niet 😉

  Bedankt voor je bijdrage
  Fijn weekend
  Liefssssssssssssssss -X-

  1. Ik snap je helemaal….. met alle ‘pijn’ en tranen is het soms zo moeilijk om ‘happy’ te voelen, laat staan te beschrijven…

   Ja ik weet! -x-

   Graag gedaan, dank je wel, jullie ook…. -x-♥

 2. Hé wat een top invulling, terwijl het niet zo lekker gaat.
  Wat ik ook heel fijn voor je vind is dat je eindelijk weer eens geslapen hebt, hoop dat er weer veel van dat soort nachten gaan komen.

  1. 😉 als je je zegeningen telt kom je er wel…. cliché maar waar…

   dank je wel, dat hoop ik ook…. beetje schade inhalen zou niet verkeerd zijn….

  1. Nouhou… niet altijd hoor, soms vertroebelen mijn tranen mijn blik… maar gelukkig zijn er dan mensen om me heen die mijn bril poetsen…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.