Vonnies Happy Challenge *10*

vonniehappyVonnie’s

Happy Challenge – 10 –

Gestart op 15 januari 2016

 

►►► K l i k k e r d e k l i k ◄◄◄

Vandaag is de officiële opening van Wildlands… daar word ik natuurlijk heel happy van… heb er immers lang genoeg op moeten wachten en naar uitkijken? Vandaag mag ik er niet in, ergens wel jammer, maar ergens ook weer niet, ik hoef al die kouwe poe**-poeha niet.
Ik wacht wel tot as vrijdag, Goede Vrijdag, letterlijk en figuurlijk, want dan sta ik met Corry voor de ingang en hoop ik met haar een mooie dag te hebben, aan ons zal het niet liggen. Aan het weer wel, maar dat kunnen we toch niet beïnvloeden, mocht het toch vies weer zijn neem ik haar wel mee naar binnen want dat kan ruimschoots!

Ik wilde dus een filmpje plaatsen maar helaas lukte het downloaden ervan niet, dus als het goed is zie je het filmpje door op de link bovenin dit bericht te klikken…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Wat leuk zeg 🙂 nog een weekje wachten dan kan je het in real life aanschouwen.
  Bedankt voor je bijdrage en een fijn weekend
  Liefssssssssssssssssssssss -X-

 2. Het ziet er in het filmpje geweldig uit hoor, ik zag het gisterenavond ook op het journaal.

 3. Vandaag wordt een gedenkwaardige dag. Gisteravond was de voorbereiding voor de opening te zien op het RTL-journaal. Vanavond zal er zéker aandacht voor zijn, met de Alexander erbij… Maar iets zegt me dat Goede Vrijdag jouw beste dag van de maand wordt!
  Dikke kus

  • Voor Wildlands zeker ! Dat denk ik ook wel.

   1 van de besten ja, een dag met Corrie op stap is altijd feest…. en haar in Wildlands mogen rondleiden vind ik geweldig natuurlijk. Dat ik er afgelopen zaterdag al liep was echt top!!

   -x-♥

 4. Lekker hoor, dat “jouw” park weer open gaat en dat je zoveel nieuws kunt gaan ontdekken.
  Volgens mij word jij alleen van de voorpret al happy.

  • Klopt helemaal….. ik ben al geweest, mocht als tester het park in vorige week…. fantastisch…

   Ja best wel, het helpt me nu in ieder geval door een heel nare tijd heen…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.