~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel·Zoodivers

Voluit Leven ~ Week 15

 

De laatste van de serie met deze titel. Vanavond start cursus 2, dus vanaf volgende week maandag start ik een nieuwe categorie als aanvulling op deze. De doelstellingen van beide cursussen zijn in principe gelijk maar ik wil het wel op de juiste manier invulling geven hier, met dus ook de juiste titel.

levenvoluit

Zondag 4 septemberGeen Nordhorn en Bentheim zoals op de agenda stond, door de weervoorspellingen. Onze uitwijkkeuze bleek de gouden greep, op een klein spatje na de hele dag droog en zelfs regelmatig zonnig. Ontspannen en met de camera bezig zijn, niet alleen een heel goede afleiding maar ook nog eens een heerlijke bezigheid.
Zaterdag 3 septemberLiesbeth aan het eind van de dag van de trein gehaald omdat we morgen uitgaan…. hartstikke gesellie
Vrijdag 2 septemberHet cursusboek voor de 2e cursus ter hand genomen, her en der gelezen, heb er zin in en zie er tegenop… en toch voel ik dat het goed komt… ik ‘moet’ er gewoon voor gaan. Ik heb de macht in handen, het is mijn leven dus ik kies wat ik doe of laat, wat goed of slecht voor me is.
Donderdag 1 septemberEen dag gepland met veel leuks. De dag werd hartstikke gezellig maar het geplande leuks bleek een enorme domper, gelukkig kon dat niet de sfeer van de dag verpesten.
Woensdag 31 augustusNiet slapen, raar maar waar opzien tegen de evalutie met de groep na de vakantieperiode weer samen komen en met elkaar delen hoe het de afgelopen tijd gegaan is. Vele dingen beseft en dat is goed. Rug recht, ogen naar voren en gaan met die ‘banaan’
Dinsdag 30 augustusMet het oog op morgen…. uitwaaien door met Anita en de honden te gaan wandelen in Amen
Maandag 29 augustusEen maandagochtend zoals altijd… niks mis mee, zo mag elke ochtend zijn 😉

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige berichten)

6 Geluchte Hartjes op “Voluit Leven ~ Week 15

  1. Dat lees ik natuurlijk niet graag maar die week is nu weer voorbij gelukkig, rug recht, neus in de wind en vol goede moed maar op naar een nieuwe en betere week hè?

   Liefs terug, dank je wel, jij ook !!

 1. Afgelopen week was duidelijk beter dan de vorige. Als zich dat langzaam door blijft zetten…Je werkt hard aan jezelf en dat is een compliment waard!
  Dikke knuffel

  1. Ja klopt…. dat zou inderdaad fijn zijn maar als dat niet zo is dan is het ook oké.

   😉 dat vind ik zelf (vaak althans)

   knuffeeellll

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.