Voluit Leven ~ Week 13

Nadat week 12 niet al te fijn was, richtte ik mijn pijlen op week 13 in de hoop dat die beter zou verlopen. Onder het mom van: ‘”hoop doet leven”  ging ik er weer voor.  Het bleek een week vol met ‘test-momenten’, herhalingslessen en meer van dat soort ongein, te worden. Proberend zo blanco mogelijk te kijken richt ik me nu maar weer op de week die voor me ligt, met zo weinig mogelijk verwachtingen zodat de kans op teleurstelling het kleinst is en de kans op verrassingen (van het aangename soort uiteraard) het grootst!

Zondag 21 augustus
Net als vorige week was ik ook deze keer de zaterdagnacht wakker. Klaas Vaak ‘moet’ maar weer eens herinnerd worden aan mijn adres. Fysiek wel moe, (te !), maar mijn hoofd draaide op volle toeren en was niet tot zwijgen te brengen. Gelukkig stond onze dvd-recorder vol met crimi’s en gaandeweg zag ik het weer licht worden.
Zaterdag 20 augustus
Beiden zó toe zijnde aan iets anders tussen de oren, togen Anita en ik naar Emmen. Ik liet me niet weerhouden door een lijf dat telkens dreigde ermee op te houden maar paste me wel aan mijn (on)mogelijkheden aan. Ook dat is een leerproces en ik merk wel dat ik dat proces steeds beter onder de knie krijg…
Vrijdag 19 augustus
De ochtend gezellig met manlief thuis en tegelijk met hem de deur uit ‘s middags. Hij naar zijn werk en ik naar Corry voor een gezellige middag die we grotendeels achter haar computer doorbrachten. Haar pc loopt niet zo lekker tegenwoordig dus ik ben er mee aan de slag gegaan, het is nog niet klaar dus ergens de komende week ga ik weer naar haar toe om verder op te ruimen.
Donderdag 18 augustus
Een gesprek haalde oude wonden open. Hoe een gesprek verloopt heb je niet altijd in de hand, de gevolgen ervan al helemaal niet, dat bleek maar weer eens. In een toch al niet zo leuke week kon ik dit er eigenlijk niet bij hebben, mijn mentale weerbaarheid en verwerking zijn dus nog nog niet zo optimaal als dat ik soms denk, (nog steeds) werk aan de winkel dus.
Woensdag 17 augustus
Ik was al moe voordat de dag begon. 2 nachten niet slapen breekt je wel op op den duur. Dan later in de ochtend even niet goed genoeg bij de les en als ‘beloning’  mag je dan weer even voelen hoe hard een hardhouten trap werkelijk is.
Dinsdag 16 augustus
Aan het eind van de ochtend viel ik in slaap, niet zo heel handig als het bijna 7 uur is en ik om 8 uur op moet. “Dwang” was dus aan de orde om niet te verzaken bij een verplichting. Het is me gelukt maar vraag me niet hoe. De rest van de dag gold: ‘nu effe niettt’
Maandag 15 augustus
Na een, zoals altijd, fijne maandagmorgen reed ik met toch wel wat zenuwen in de maag naar de garage. Door allerlei omstandigheden was het er al een behoorlijke tijd niet van gekomen mijn auto de periodieke beurt te laten geven. Een telefoontje van de garage enige tijd later deed mijn hart letterlijk een slag overslaan en in de grond zakken. Oef, hoe ik brei ik nu weer alles aan elkaar? Eerst heel erg boos, toen heel erg verdrietig, toen meer en meer berustend. Waar een deur sluit gaat een raam open en ik moet vertrouwen hebben. Wat je voedt groeit en dus weiger ik negativiteit te voeden. Uch uch ik heb gezegd. (Nu nog uitvoeren *grinnik*)

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige berichten)

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Ik ga hier maar een kopje cappuccino chocola op drinken en hoop dat de komende week weer vele mooie momenten heeft voor jou
  liefs

 2. Nog héél even en je kunt weer genieten bij Jeans ,dat zal je goeddoen!

 3. Je worstelt en blijft boven, terwijl je steeds beter gaat zwemmen. Hou vol, lieverd ♥
  Dikke kus

 4. Iedere dag is er een en die moet je toch door en sommigen zijn met verrassingen. Hoe en waar en met wie? De tijd zegt het je!
  De nieuwe week is hopelijk een echt positief! XXX

  • Nou precies…. onder het mom van: ‘ we kunnen de wind niet sturen maar wel de zeilen bijzetten” blijf ik ‘gewoon’ doorgaan en mijn best doen
   xxx

 5. Balen hoor dat je week weer niet zo leuk was, al waren er natuurlijk op het eind wel wat hoogtepuntjes gelukkig.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.