~ KIJKERIJ ~·Zoodivers

Vol verwachting klopt

Mijn 1en voor 2020 zijn binnen…
Genieten is begonnen en gaat toenemen…
Ik verheugde me er op en dat gaat nog even door…

Picotee:

Amaryllis Picotee

Nymph

Amaryllis Nymph

Aquarel

Amaryllis Aquarel

In spanning afwachtend of de bloei van mijn bollen net zo mooi zal zijn als op de foto’s…

16 Geluchte Hartjes op “Vol verwachting klopt

  1. Nee ze hebben niets nodig alleen water…

   In dit geval zitten ze in een grote kom met aarde …. ik heb boven 2 in een glas staan,geen aarde, wortels in water… je kunt ze ook ergens gewoon door leggen en af toe even met de bloemsproeier besproeien…

   Dat wisselt heel erg, hangt af van temperatuur, licht,en kwaliteit van de bol… het is nu begin november… tegen de kerst is ie volop in bloei / of al uitgebloeid… ik hou je wel op de hoogte via de blog 😉

   Het is iedere keer weer heel spannend… en dat is voor mij odnerdeel van de pret

 1. Staat leuk in die glazen vaas met lila strooisels. Natuurlijk komen ze uit!
  Wij hebben twee Amedingesen. Gekregen van Roos. Zomaar (-:
  Dag liefie, blijf gezond!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.