Vergaan

Bloemen op de vaas… vers, zo mooi…
Maar iets minder vers? Evenzo mooi, kijk maar eens naar mijn tulpen die inmiddels 10 dagen staan:

 

 

 

 

Natuurlijk hebben ze nu wel hun langste tijd gestaan maar nog zeker een dag of 2 a 3 laat ik ze staan want naast hun uiterlijke schoonheid is het ook een mooi staaltje symboliek!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Goede middag Melody, ik had altijd bloemen staan, maar sinds ik dit katje heb niet meer. Ze heeft haar eigen opvatting wat je met bloemen moet doen. Voor haar is dat, ze uit de vaas plukken en daarna decoratief door de kamer en keuken verspreiden. Eventueel zou ik een vaas boven op de hoge kast kunnen zetten, maar dan heb ik er zelf ook geen plezier van. Dus vandaar dat ik geen snijbloemen meer heb staan. Ook kamerplanten zijn tot een minimum ingekrompen, weinig groen dus in huis. Nou ik heb wel een grote tuin rondom dus ik zie gelukkig nog wel veel moois als ik uit mijn raam kijk 🙂

  2. Prachtige kleur!

  3. Ik vind algemeen tulpen gauw uitgebloeid. Zonde. Was wel mooie kleur geweest. Toch heb je weer kunnen mooie foto’s maken. Geniet van zaterdag.

  4. Er zijn mensen die een hekel aan tulpen hebben omdat ze een eigen leven gaan leiden in een vaas. Dat vind ik nou juist zo geweldig! Ze mogen van mij blijven staan totdat de bloemblaadjes gaan vallen en zelfs dan gun ik ze nog een daagje…
    Toen ik nog in de bloemenwinkel werkte, kreeg ik in de tulpentijd dagelijks gapende tulpen mee naar huis. Was echt geen straf.
    Dikke knuffel ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.