Het was al weer even geleden dat we er waren… en we wilden weer ff samen weg… dus kwamen die 2 dingen samen toen we aan het eind van de ochtend de auto in stapten om ruim een uur later bij de koffie-& waterapparaten te staan voor een polderlunch.
We willen liever naar buiten natuurlijk maar ja het weer is verre van aanlokkelijk, zeker als je nog in gevecht bent met long- bijholte- & voorhoofdsholte-ontstekingen en alsof dat nog niet genoeg is ook je weke-delen-reuma opspeelt door a) gebrek aan verkwikkende slaap en drogere luchten.
We kozen dus voor een plek waar wij graag toeven, zo 2 a 3 x per jaar ongeveer, de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.
Iedere keer weer vergaat het horen en zien je bij de overdaad aan kleuren en geuren die je omringen, zelfs nog voordat je door de poortjes bent gegaan.Nou kun je daar te kust en te keur als je van Orchideeën houdt maar ook voor andere planten kun je daar je hart openzetten. Als je dan ook nog, zoals wij wel, gek op dieren bent is het dubbel-trio-feest dus. De Lori’s van de Blauwe Bergen, De Wit-Snor-Tamarindjes, De Vlinders, etc etc etc. maken je bezoek compleet.

Je kunt daar op je gemak vele uren doorbrengen als je dat wilt. De entreeprijs is prima te doen en de mogelijkheden qua lunch zijn alleszins prima evenals de prijzen die men daar rekent. We weten inmiddels dat het daar lekker smaakt dus dat we onze knorrende magen gehoor gaven na binnenkomst snappen jullie natuurlijk wel.

Aangezien mijn schoonmeisje vanavond weer naar het boogschieten wil, met mijn beide mannen, hadden we niet alle tijd en moesten we de klok een beetje in de gaten houden. Dat lukte natuurlijk prima en net voor etenstijd kwamen we weer binnen.

Inmiddels zijn de foto’s bekeken en uitgezocht… en in een map gezet.
3/4 van de foto’s zijn van mij en 1/4 van mijn schoonmeisje dus.
Oftewel een Album met 130 foto’s die H I E R te bekijken zijn.