Van jou – van mij

Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Mijn 5e Zwijmelen op rij met ex-Jeansjes die nog steeds zeer actief zijn in hun passie geldt voor Bastiaan Ragas die deel uitmaakte van Jeans-seizoen 3 het 1e seizoen.Als je op zijn website kijkt onder het kopje ‘Biografie’ zie je een indrukwekkende lijst van prestaties staan. Qua musicals zag ik hem onder andere in Aïda, De 3 Musketiers en Road 66.

Deze creatieve 1000-poot produceert zelf, schrijft boeken, acteert, zingt, doet veel tv-werk op diverse niveaus en ga zo nog maar even door. Op zijn website is heel veel info te vinden, mocht dat je interesseren ga dan gerust eens rondneuzen daar.


Jij ging dwars door mij heen
als een bliksemschicht die insloeg
in één klap was ik verliefd op jou

als een dief in de nacht
heb je mij heel onverwacht
beroofd en bestolen.

Ik heb nooit durven dromen
van zo´n moment
Het is net alsof ik jou al heel lang ken

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ‘t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat ik hou van jou

Zo bekend, zo vertrouwd
Zo opwindend en zo stout
Je blik, ik kan er niet om heen
Zoals jij met me danst
En ondeugend met mij sjanst
Je doet wat niemand anders kan
Ik beloof op mijn knieën, ik zal naast je staan
Nee, ik laat je van mijn leven nooit meer gaan

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ‘t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat ik hou van jou

Jij draait zwoel om mij heen
Jij bent cool, ik geef jou één hint
Jij weet je speelt ‘t klaar
Jij maakt ‘t waar

Ik ben van jou
Jij bent van mij
En hoe je ‘t ook went of keert
Zo zal het altijd zijn
Ik ben jouw man
Jij bent mijn vrouw
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
Jij bent alles wat ik altijd hebben wou
En nog simpeler dan dat
Simpeler dan dat
Simpeler dan dat
ik hou van jou!

24 thoughts on “Van jou – van mij

 1. Leuk, vrolijk liedje van mijn oud-plaatsgenoot 😉
  Binnenkort hebben we een reunie van de middelbare school, ben benieuwd of Bas ook komt!

 2. Oh Bastiaan, inderdaad een duizendpoot. Ik vind hem geweldig!
  Ben fan van het nummer “Alles’ dat hij samenzong met Tooske in de musical “De Drie Musketiers”. Ze hadden nog niks toen samen, maar de passie spatte ervan af als je ze zag en hoorde. Ik dacht toen al, dat duurt niet lang voor ze samen zijn… haha en dat gebeurde en ze zijn nog samen!
  Mooie keuze, dit nummer Mel, denk ook dat hij het voor Tooske heeft geschreven.
  Fijne zwijmelzaterdag!

 3. Wat een superlieve tekst. Het kan niet anders dan dat hij aan Tooske gedacht heeft toen hij het schreef <3
  Liefs en een knuffel xxx

 4. Bastiaan lijkt mij een leuke vent.Een duizendpoot. Ik zag een keer een interview samen met Tooske. Dan leer je ook een andere kant kennen.
  Mooie keuze.
  Ik wens je een fijn weekend.

  Liefs Frederique

 5. Tja, een indrukwekkende “staat van dienst” is voor mij niet smaakbepalend. Toen de muziek begon dacht ik: hé prima! maar toen hij begon te zingen kreeg ik toch associaties met piratenfestivals e.d., wat nou niet bepaald mijn belevingswereld is. Maar ieder zijn smaak, en op zijn terrein is hij dus blijkbaar een grootheid…

  • Voor mij evenmin, dat weet je onderhand al wel denk ik (hoop ik).

   Die associatie snap ik wel, is ook niet mijn ding hoor. Voor wat ik er zo onderhand van weet ja kennelijk…

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.