Van de “ratten” besnuffeld?

….Nee door een koe… Geen ongelikte beer maar een (door die koe) gelikte hand…

In de euforie rondom mijn groeiend mentale welzijn dankzij de CBD lijken mijn mentale beperkingen dan wel vaak als sneeuw voor de zon verdwenen maar dat zijn ze natuurlijk niet. De ziekte in mijn heksenketel is nu eenmaal ongeneeslijk maar hoe ermee omgaan is helaas niet alleen maar een kwestie van willen.  Terugvallen zijn er dus wel maarrrr niet meer dusdanig dat ze mij compleet onderuit slaan.
Hoe de vlag er in die heksenketel bijhangt is van invloed op hoe mijn lijf (dis-)functioneert en vice versa natuurlijk. Vandaag was zo’n dag met een terugval. De oorzaak is erg heftig maar mede door de CBD en wat ik heb geleerd in de cursussen Voluit Leven van 2015 en 2016 kon ik er redelijk goed mee omgaan, al zijn er dan wel veel tranen gevloeid vandaag terwijl ik bij Anita mijn ♥ luchtte, benoemde zij oa de transactionele communicatie en ik wist acuut waarop ze doelde en even later biggelden de tranen weer over mijn wangen, van het lachen deze keer om mijn eigen dom-(lees: fout!) gedrag. Zelfspot is mij, Anita evenmin, gelukkig niet vreemd. Na een paar bakken vloeibare troost stapten we de auto in en tuften we 3 kwartier oostwaarts, ons favoplekje in een slechte bui,  in elke bui maar dat even terzijde grijns.

Terwijl we op ons gemakkie door Serenga (De Verzengende Hitte) kachelden, nee niet normaal lopen want dat liet mijn lijf écht niet toe, bespraken we wat er gebeurd was. “Ben je van de ratten besnuffeld?”… ‘Nee’ antwoordde ik, ‘ik niet, jij bijna’ terwijl een 3-tal koeien niet bij haar weg te slaan was.  Even later wilden we ons weer terug op het wandelpad begeven maar het trio zette de achtervolging in. Terwijl Anita haar hand ter groet uitstak werd ze nog even langdurig liefdevol gedag gezegd, ‘Kijk nou, ik heb geen ongelikte beer aan mijn arm hangen maar een gelikte hand”.

De tijd was te kort om alles te doen dus sloegen we Nortica over en begaven ons naar Jungola. Ik had toen al door dat de weerstand van mijn lijf groter werd en na wat rust-zit-pauzes werd het er niet veel beter op. Bijna alle foto’s die ik vanaf de ingang van Jungola tot het verlaten van Wildlands maakte zijn dan ook mislukt, jammer maar helaas, bij een piep-piep-piep-dag past het prima toch? Kortom een klein mapje vandaag, hoofdzakelijk alleen maar foto’s van Serenga, maar ach er komen nog kansen zat om foto’s te maken neem ik aan.
Inmiddels voel ik me weer oké, mentaal dan bedoel ik. De CBD doet écht wel goed werk, vandaag kreeg ik een stevige test en ik slaagde met vlag en wimpel.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

34 reacties

 1. Ondanks de perikelen heb je weer prachtige foto’s gemaakt!

 2. Je gaat nog zó vaak naar Wildlands, dat maak je de volgende keer wel weer goed. En anders de keer daarna.
  Dapper dat jullie toch gewoon gegaan zijn. Maar ik ken je niet anders (-:
  Dikke knuffel ♥

 3. nou hoe vaak ik in mijn leven tussen ’62 en ’79 als vee verzorger niet door koeien ben besnuffelt hihi
  ik denk dat ik nog geen idee heb wat er scheelt en wat die CBD doet
  slaap wel groet

 4. Misschien nog wat meer experimenteren met de CBD-olie?
  Mijn stemmingswisselingen worden altijd aangekondigd dmv een schilverende huid van mijn gezicht.
  Ik heb nu geleerd, mocht dat zich voordoen, ik de cbd verhoog.
  Het kan toch geen kwaad.

 5. Tussen de beesten voel je je altijd beter 🙂 Ik hoop dat het hierbij blijft. Lieve en dikke knuffel xxx <3 xxx

 6. Zeg niet dat CBD geen kwaad kan. Ook hieraan kun je verslaafd raken als je van druppeltje naar druppeltje gaat. Gelukkig heb ik er geen behoefte aan.
  Ik denk dat je van besnuffeld worden door dieren gelukkiger wordt en ik heb genoten van de foto’s.
  XXX

  • Voor zover mij bekend zit er geen verslavingsdeel in de goede cbd, de thc is uit de wiet verwijderd namelijk.

   Ikke wel hoor, heerlijk, dank je wel. xxx

   • Als het jou gelukkig maakt is het goed. Toch zou ik het voor de zekerheid even navragen bij de huisarts.XXX

    • Zekerssss

     Dát heb ik gedaan hoor, vóór ik ermee begon, eveneens aan mijn psych. Zij wisten beiden al langer dat ik zoekende was naar alternatieven omdat ik van die chemische zooi afwilde want de bijverschijnselen werden bjina erger dan de kwaal…

     xxx

 7. Gelukkig was het van korte duur! Het is nog steeds zoeken denk ik en mogelijk heb je de ene keer meer nodig dan de andere keer. Liefs XXX

  • Ja precies… mentaal in ieder geval, het lijf is nog wel in de weerstand, alsof er een goederentrein overheen is gedenderd, wat normaal is bij mij, ik ben dat wel gewend onderhand.

   Ja die indruk krijg ik ook meer en meer dus ik ga spelen met de dosis…

   Liefsss terug xxx

 8. Hoofdzaak is dat het toch een dag met veel voldoening was! Een “gelikte”dag dus eigenlijk;-)

 9. ha die Melody
  ja Mongolië zou een land zijn wat ik ook wel zou willen doorkruisen , zit er niet in hihi
  mazzel

 10. @Karel

  Gouwe ouwe zijn de beste 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.