Updeetjes uit de ziekenboeg

Jawellll tettereteeeeeetttttt. Het was weer stil uit mijn tetter maar ik ben er weer hoor want ik heb nieuws, heel goed nieuws uiteindelijk als je tenminste het geduld kunt opbrengen, nou ja kunnen? Het moet gewoon…..

Vandaag moest Grote Baas weer naar het ziekenhuis, enerzijds voor controle van de geopereerde knie en anderzijds voor de andere knie. Ondanks zijn sterke wil en doorzettingsvermogen is het geen doen meer. Ik zie hem kreupelen en hoor hem mopperen. Gisteren nog, toen hij even de stad in ging om voor mijn vrouwmens drinken te halen. Hij wil dan perse op de fiets, heen & weer is dat nog geen 10km. En na even rustig gezeten te hebben ging hij eten koken en na het eten met de honden uit om daarna met Daphne naar boogschieten te gaan. Toen hij enkele uren later thuiskwam had hij een grauw snoetje, best wel zielig eigenlijk maar ja hij luistert naar niemand dus al helemaal niet naar fantenolietjes-getetter natuurlijk. En dan uiteindelijk naar bed, naar boven dus, je zou hem eens moeten horen… kreunend en zuchtend sleept hij zich de trap op. Maar goed, vandaag had die dokter dus wel nieuws voor hem. Hij moet nu wachten op een oproep voor een MRI-scan en aan de hand daarvan gaan ze dan een prothese maken. Na die scan duurt het ongeveer 6 weken voordat hij dan geopereerd kan worden en als hij dan geopereerd moet worden moet hij een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. Voor die operatie aan heeft hij dan nog een aantal afspraken staan met diverse medici die bij zo’n operatie betrokken worden. Daarna komt dan een revalidatieperiode van ‘geen idee hoelang’. Met andere woorden de laatste loodjes zitten er aan te komen en dan kan hij er weer vol tegenaan, zoals hij dat zelf zegt. Ik zeg natuurlijk niets maar moet dat nog zien hoor. Hij wil dan wel heel veel maar 20 is ie niet meer hè? Ik hoop natuurlijk dat hij zich straks beter zal voelen, zal wel een heel verschil zijn als hij van die pijn verlost is en weer ‘normaal’ kan functioneren.En dan mijn vrouwmens, die is maandag door haar rug gegaan en is de afgelopen dagen amper van de bank af geweest. Slapen doet ze niet of nauwelijks en dat is niet leuk voor haar al vind ik het wel gezellig om samen met haar ‘s nachts voor de tv te zitten. En tegenwoordig staat de recorder ook constant te draaien want op de Duitse tv zijn dagelijks vele afleveringen van documentaires over een aantal Duitse dierentuinen, dat vindt zij erg leuk en ik ook natuurlijk. En ze neemt ook telkens Duitse crimi’s, Engelse en Scandinavische op, ook dat vindt ze heel erg leuk. Ik snap het niet altijd maar vind het wel leuk om mee te kijken. Nou woon ik hier al weer bijna een jaar, ik zie haar heel zelden huilen maar vanmiddag was het dan toch even raak. Kwaad dat ze werd joh, op zichzelf dan hè, ‘dat domme gejank ook’ mopperde ze, ‘dat lost het toch ook niet op…’ en ‘waarom slik ik die smerige pillen als ze toch niet werken’… ‘daar wordt ik zo moe van’… Tja wat doe je dan als fantenolie? Juist je geeft ‘r maar een knuffel, veel meer kan ik immers niet? Gelukkig zijn de hondjes wel heel lief voor haar hoor, ze kruipen heel voorzichtig bij haar op de bank, zelfs Kobus die hier weer een dag en een nacht was, ging heel voorzichtig met haar om terwijl hij normaal gesproken niet te stuiten is zo druk. Zopas heeft ze zich maar weer omhoog gehesen en is ze met Daphne en Grote Baas naar het tuincentrum gereden. 1 van haar planten in de vensterbank dreigt de geest te geven dus die is verkast naar boven om te kijken of het nog weer wat worden wil en in de vensterbank staat nu een nieuwe. Wel een mooie; vingerplant heet zo iets geloof ik. En tussendoor freubelt ze aan logs, van zichzelf en van anderen, om de prestaties te verbeteren. Ik zag vanmiddag wel ff een glimlach op haar gezicht toen ze met de post uit de gang kwam, JEANS-kaartjes kwamen binnen. Ik weet niet wat dat is maar ik weet wel dat het mijn vrouwmens heel erg blij maakt, en als zij dat is, ben ik dat natuurlijk ook ;-)En? Verheugen jullie je ook al op volgende week woensdag? Met jullie bedoel ik dan natuurlijk de loggers onder jullie die mijn vrouwmens gaan vergezellen bij het afronden van de adoptie-actie voor Dierenpark Emmen. Ik heb van vrouwmens al gehoord dat Truus & Fréderique ook komen en vrouwmens heeft mij al beloofd dat ik mee mag om hen weer te ontmoeten en te knuffelen, daar verheug ik me zo op joh! Nu maar hopen dat vrouwmens een beetje uit de voeten kan want anders wordt het geen leuke dag voor haar. En wat ik ook erg leuk vind is dat we aan het eind van de middag dan weer gaan eten met Daphne en Ton & Trui erbij, weer bij Markant, volgens vrouwmens moet dat want dat is al een traditie, die ze heel erg leuk vind natuurlijk. En ja, net als ik, verheugt zij zich ook enorm op volgende week woensdag en met haar hoop ik natuurlijk ook op mooi weer. Ohja, voor ik het vergeet, ook ik wil even dank-je-wel-zeggen voor jullie bijdrages want ik vind het heeeeeeeeeeeeeeeeeel ergggggggggggggg liefffffffffffffff dat jullie mijn soortgenootjes en andere dieren in het park een helpende hand toesteken, welbesteed dat geld hoor, vertrouw daar maar op!!

Nou, ik denk dat ik maar ga afsluiten want vanuit de keuken komen heerlijke geuren de woonkamer binnen gedwarreld. Grote Baas is pannenkoeken aan het bakken, ik ruik kaas, ik ruik spek, ik ruik banaan, ik zit hier al bijna te watertanden. Zo meteen komen daar zoete geuren bij van poedersuiker en karamelstroop, vinden jullie dat ook zo lekker? Ikke wel hoor, jummiieeeeeee….. Nou lieve iedereen, dikke tetterknuffel van mij en tot de volgende keer. Fantenolie-toedels!!

16 hartenluchtjes op “Updeetjes uit de ziekenboeg

 1. kakel says:

  Ha Fantenolie!
  Nou, jij brengt niet al te leuk nieuws. Maar wij schieten natuurlijk niet op de boodschapper 🙂
  Als zelfs Kobus zachtjes doet bij het Vrouwmens is het wel erg, hè?
  Op dit moment zijn je baasjes wel kneusjes. Wel heel lieve kneusjes!
  Dat alle lichamelijke klachten maar rap over mogen gaan. En de grote baas vast sterkte voor de komende ziekenhuisbezoeken.
  Dag, dag <3

  • Tuffer says:

   Hidihi Mevrouw Kakel. Wat fijn dat u uw geweer in de wapenkast achter slot en grendel laat staan, dat kan ik alleen maar van harte toetetterend natuurlijk.

   Ja dat is wel zo maar gelukkig is het maar van tijdelijke aard hè, kent u het liede van Ede Staal over dat donker? Vast wel. Die neuriën ze hier nu weer vaker dan normaal ‘glimlach’

   Dank u wel voor uw lieve wensen, ik breng ze natuurlijk graag aan hen over.

   Slurfiezwaaiiii

 2. gewoonhanny says:

  Uit ervaring weet ik dat een revalidatieperiode na een knieprothese niet altijd lang hoeft te duren, ook al ben je wat ouder.
  Ik hoop dat jouw vrouwmens snel van haar rugklachten af is.
  Vertroetel ze allebei maar lekker.

  • Tuffer says:

   Dagdag Mevrouw Hanny. Mijn vrouwmens heeft Grote Baas al over u verteld, hij ziet het zelf ook wel rooskleurig in en verder is het afwachten hè.
   Zal ik doen hoor, dank u tetterwel

  • Tuffer says:

   Holadiejee Mevrouw Ria, ja het weer komt zo het komt hè, trekt zich nergens iets van aan…. en ach straks kan Grote Baas mooi in de tuin zitten revalideren toch?

   Dank u wel hoor, tetterettttliefs terug

 3. je kunt hier ook geen drie dage missen of de boel verandert in een ziekenboeg, gelukkig ben jij er nog fantenolie anders wisten we nog van niets ook ! Ik hoop dat het vrouwmens woensdag weer een beetje fit is, geef haar maar een dikke knuffel van me!

  • Tuffer says:

   Tetteretetttt Mevrouw Rietepietz…. Ik ga nergens heen hoor, althans niet zonder dat vrouwmens van mij.
   Ik zal haar knuffelen hoor en hopelijk zo goed dat ze woensdag weer dartelen kan 🙂

 4. Frederique says:

  Hoi Tuffer

  Wat een ziekenboeg. Ik hoop dat er gauw beterschap komt voor de Grote Baas. En voor het vrouwmens natuurlijk. Door d’r rug gegaan, dat is geen pretje. Zelf heb ik de hele week ook zo’n pijn in mij n rug. “Ik hoop echt dat het volgende week over is”, zei ik nog tegen Hubbie.
  Ik ben wel erg druk geweest. Misschien ligt het daaraan.
  Let maar goed op de Grote Baas en het vrouwmens. Geef ze maar een extra knuffel en ik verheug mij erop je weer te zien. Krijg je een dikke knuff van mij!

  Liefs Frederique

  • Tuffer says:

   Hoioi Mevrouw Fréderique

   Oeps ook al de rug, jammer hè dat alles te koop is tegenwoordig op het wereldwijde web behalve dan nieuwe lichaamsdelen

   Ik zal ze knuffelen hoor, en verheug me op uw knuffel woensdag.

   fantenoliesknuffelssss

 5. Zo ziekenboegjes met heel veel pijntjes.
  Ik kreun en steun gewoon even met jullie mee.
  Wilde dat ik er iets aan kon doen.
  Een goed verhaal of zoiets voor de afleiding.
  Helaas zijn er heel veel emoties mij de baas.
  En wil voor mijn nieuwe huisvesting in één keer goed kiezen.
  Zoek ook nog steeds een mogelijkheid voor webloggers ontmoetingsdag naar een oplossing.
  Wordt moeilijk want er mag niets van de PWN in het duingebied.
  Lijken wel Nederlanders 😉
  Ik wens jullie sterkte in de strijd tegen de kwalen
  Want dat blijft toch erg balen.
  Maar met een Hulkenknuf en een paar sterke armen om je heen.
  Ben je zo weer op de been.
  Veel liefs en mooie Pinksterdagen gewenst.

  • Tuffer says:

   Ahhhh hallo Meneer HUlk…..die knuffels van u zijn wel erg sterk hè, doet u voorzichtig? 😉
   Dank u wel voor uw lieve wensen, en mocht u toch die wlm gaan organiseren, dan kom ik met mijn vrouwmens en haar zus mee hoor, dat mag wel hè

   Fantenolietoedelknuffels terug en geniet van het feest van PInksteren.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.