Update Weblog-Meeting 20 mei

31 januari jl nodigde ik jullie uit voor een Weblog-Meeting …
Inmiddels is het 21 april en morgen over 4 weken is het al 20 mei, dus de hoogste tijd voor een update om meer informatie te geven over wat ik ondertussen regelde.


Zaterdag 20 mei…
Hoop ik jullie te mogen ontmoeten, én ♥-elijk begroeten, op Schokland.
Om 10 uur staat er een luxe koffie- & thee tafel op ons te wachten in het Museumrestaurant Schokland : Adres is: Middel Buurt 2 / Schokland.


Zodra we er dan allen klaar voor zijn zetten we onze dag voort op zo’n 1,5 km afstand in de Gesteentetuin Schokland aan de Keileemweg.
We kunnen vanaf het restaurant ernaar toe lopen maar ook er met de auto’s naar toe gaan, maar net waar we voor kiezen. Bij de Gesteentetuin zijn diverse wandelroutes te kiezen, die keuze heb ik nog niet gemaakt, dat wil ik graag ‘s ochtends doen met jullie in overleg. We kunnen immers vele opties benutten? Ieder zijn eigen gang, of als groep bij elkaar blijven, korte(re) of lange(re) routes kiezen etc.

Als we ‘klaar’ zijn met die Gesteentetuin keren we terug naar het Museumrestaurant om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje.

Ik kijk er enorm naar uit BeaCassie & Eric & Marije te mogen ontmoeten en ♥-elijk begroeten. Corry ontmoet en begroet ik natuurlijk eerdeer die ochtend al omdat zij met mij in de aut mee komt. Daphne & Bastiaan idem maar dan nog vroeger op de ochtend omdat zij onder hetzelfde dak wonen als ondergetekende glimlach.

Kortom… Nog 28 nachtjes slapen… en dan kan het feest beginnen.
Graag lees ik nog van jullie of jullie een introducee meenemen of 4-voeters.
En mocht je ook willen komen maar heb je je nog niet opgegeven dan lees ik dat uiteraard ook heel erg graag!!

Xie jullie graag de 20e mei!

PS… voor de goede orde, de kosten zijn voor ieders eigen rekening tenzij de PostcodeLoterij mij voordien nog aangenaam verrast (grijnssss)

6 hartenluchtjes op “Update Weblog-Meeting 20 mei

 1. Hallo Melody, je ziet mij verschijnen om 10 u met mijn dochter. Daarna wandelen we mee door Schokland, maar in de namiddag hadden we al andere bezienswaardigheden gepland. Je begrijpt dat we veel willen zien tijdens ons korte uitje. We boekten namelijk een B&B in de buurt en maken er meteen een toeristisch weekendje van. Ik kijk er al naar uit!
  Lieve groet.

  1. Dat is heel fijn Bea, hoe heet je dochter?

   In de namiddag schrijf je, wil je me laten weten hoe laat dat ongeveer is, dan kan ik kijken of ik het programma eromheen kan vouwen.
   Ja natuurlijk begrijp ik dat 😉 Ben ex-blonT tegenwoordig grinnik

   Ik ook hoor, lieve groet terug.

  1. Daar hoop ik ook op…. de mensen van daarginder die ik sprak zijn in ieder geval net zo enthousiast als de mensen die zich opgaven , komt dus vast helemaal goed 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.