jeans24th

Het was lang wachten…maar uiteindelijk is het dan zover…..eerder vanochtend werd bekend gemaakt wie het komende seizoen in de nieuwste show van JEANS; Tropical Heat (24), op de planken en in/uit het voetlicht zijn/haar ding mag gaan doen.

Tot mijn heel grote vreugde kan ik melden dat Sarah weer terugkomt. Zij maakte deel uit van de cast van Jeans-21-Grown Up en werd in de cast van Jeans-22-Dynamite noodgedwongen vervangen doordat zij geveld werd door de grote K. Gelukkig gaat het weer heel goed met haar dus mogen we haar weer verwelkomen en dat zullen we uiteraard met open armen doen!!

Ook hoeven we geen afscheid te nemen van Nigel en van Manon. Deze drie castleden mogen de nieuwkomers wegwijs gaan maken in wat Jeans nou precies is en hoe uitzinnig enthousiast het publiek van Jeans altijd is, vooral de die-hard fans natuurlijk!

De nieuwe castleden voor het komende seizoen zijn:
Gaia Aikman
Britt Teeling
Maarten Smeele
Xander Veenema
Daniel Vissers

Ook in de band heeft zich een wijziging voltrokken.
Met drummer Bennie, bassist Marco en toetsenist Shelton mogen wij nieuwe gitarist Harmen Leurink in ons ‘Jeans’-midden verwelkomen.

Over de nieuwe show schrijft Jeans het volgende:
Dit jaar trakteert JEANS jullie op een tropische verrassing! Onder de noemer ‘Tropical Heat’ belooft deze show een meeslepende cocktail van zinderende melodieën, romantische duetten en opzwepende showmuziek te worden. Met een vleugje salsa, een snufje latin, een flinke knipoog theater en altijd in alles en iedereen kwaliteit, bewijst Tropical Heat weer dat het concept van JEANS werkt!! Na het succes van Wings of Dreams (Jeans-23, vorig seizoen) hebben veel castleden hun vleugels uitgeslagen! Dit jaar krijgen weer veel nieuwe talenten de kans zich te presenteren aan het grote publiek. Uiteraard zal, zoals vanouds, onze swingende band de muziek weer tot leven brengen met steengoede arrangementen! Iedereen die van pop en theater houdt mag deze nieuwe show niet missen!

Kortom….ik zal vast met enige regelmaat er over schrijven vanaf 26 september, de dag na de 1e try-out, die plaats zal vinden in theater Castellum in Alphen aan de Rijn.

Wil je (opnieuw) kennismaken en kaartjes boeken…. kijk dan in de agenda in mijn linkerkolom, daar staan alle voorstellingen op datum gerangschikt. Er staat een link bij naar een pagina waar je de telefoonnummers van elk theater kunt vinden als je de voorkeur geeft aan telefonisch reserveren. Wil je online reserveren klik dan in mijn lijst op het theater van je voorkeur. (vandaag…1 mei….is die lijst nog niet compleet omdat nog niet elk theater haar programma al bekend heeft gemaakt online, maar dat hou ik uiteraard in de gaten, ik werk die lijst telkens zo snel mogelijk bij.)

4 Hartenluchtjes op “Update Jeans-24 Tropical Heat”

  1. Dat denk ik wel….. ik krijg nog (mooie) kippenvel als ik terugdenk
   aan hoe zij bijv. “nobody;s wife” neerzette…
   en niet te vergeten die ‘nare’ kippenvel van schrik toen dat
   afschuwelijke bericht kwam.

   Ja absoluut, heb altijd gehoopt dat zij terug zou komen
   en dat is nu gelukkig aan de orde. Ik kon al niet wachten tot
   september, maar nu natuurlijk helemaal niet meer!

   *SMAKKUURRDD*

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.