Update 7 – Adoptie-actie nr. 6

Het is donderdag 19 mei….en dat betekent dat we nog 11 nachtjes moeten slapen voor een aantal van ons elkaar gaan ontmoeten in Wildlands Emmen om de 6e adoptie-actie af te ronden.

Het is dus wel tijd voor een ‘laatste stand van zaken’….
Per vandaag, 19 mei dus, is het prachtige bedrag van 550 euro bij elkaar gesprokkeld door 21 adoptanten.

Liesbeth komt al een dag eerder bij mij om op tijd te kunnen zijn. Daphne en ik halen Corry uit Smilde op en daarna rijden we naar het station in Emmen om Truus en Frederique op te pikken waarna we bij de ingang van de dierentuin dan Corma en haar lief hopen te ontmoeten om ons daarna bij mijn contactpersoon te voegen waarna het feest pas echt kan beginnen.
Een kleine keerzijde heeft het feest van 30 mei wel want we zullen voor de laatste keer mijn contactpersoon ontmoeten omdat hij as. augustus met pensioen gaat, zeer welverdiend natuurlijk maar desalniettemin staat de 30e mei dus ook in het teken van afscheid nemen.
Ik ga dus ook een afscheidscadeautje voor hem regelen en enkelen van jullie waren al zo lief mij daarbij financieel te steunen, dank jullie wel daarvoor!

Aan het eind van de dag gaan we niet zoals gebruikelijk eten bij het restaurant waar we de dag altijd afsloten omdat dat te ver lopen is en dus hadden manlief en ik afgesproken dat hij voor een maaltijd zou zorgen en iedereen mee naar Assen zou komen. Die plannen zijn inmiddels gewijzigd. Ik ga niet verklappen wie noch wat maar we gaan iets anders doen want één van de aanwezige adoptanten heeft voor ons allen een heel fijne verrassing in petto, geloof mij maar dat wordt genieten! Dat geef ik jullie op een briefje *glimlach*

Dat het nog 11 dagen duurt betekent uiteraard niet dat het bedrag niet groter mag…
Het betekent uiteraard ook niet dat de groep op 30 mei niet groter mag worden…

Oftewel….
Wil je alsnog mee doen?
Wil je alsnog óók mee?
Laat het me gerust weten!

Rest mij tot slot te zeggen:
1) Aan hen die ik de 30e ga zien: ik verheug me erop!
2) Aan hen die helpen: Heel hartelijk dank voor jullie steun!
3) Mijn dank gaat uit naar:
Liesbeth , Daphne & Bastiaan, Corry, Truus & Frans, Frederique & Ronald, Corma & Lief, Reismeermin & Juan, CassieKakel & Joost, Ineke met Lief en Rineke & Robbert

Zonder jullie was dit niet mogelijk! Hartstikke bedankt!

 

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.