Theelabel-vraag-29

Thee-Label-Vraag op Maandag

 

nr. 29

 

 

 

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik aantrof op het theelabeltje was:
“Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?”

“Vrije val” komt als eerste in mij op want daar droom ik al jaren met enige regelmaat van.
Ik wil zó graag eens aan den lijve ondervinden hoe het voelt, na een sprong vanuit een vliegtuig, in vrije val het 1e deel van de afstand naar beneden te overbruggen tot op het punt dat het noodzakelijk wordt om aan het touwtje te trekken dat ervoor zal zorgen dat de parachute zich dan ontvouwt om mij veilig te laten landen.

Dit is niet de enige uitdaging natuurlijk. Het lijstje van dingen die ik als een echte uitdaging zie bevat meer dan bovenstaande al staat die dan wel op de 1e plaats. Ik zou ook graag (en ja het is bizar, ik weet het) eens met soldaten naar een oorlogsgebied willen om daar ter plekke hen in hun werk te fotograferen. Ik zou ook graag eens willen proberen de intense hitte te doorstaan en op een kameel door de woestijn reizen en de extreme koude door met een expeditie mee naar Antarctica te gaan.   Dat zijn échte uitdagingen die mij volledig uit mijn comfortzone zullen halen en dat is op zich natuurlijk al een uitdaging.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. dat zijn flinke uitdagingen die je zou ondernemen Melody
  ik heb niet zulke extreme uitdagingen meer , zie elke dag er al als 1

 2. Je eerste wens lijkt me niet onvervulbaar, en van mij mág je mits je mij niet in een tandemsprong mee wilt nemen want dat is zo ongeveer het allerlaatste dat ik zou doen als het vliegtuig in brand stond, gelukkig stap ik nooit in een vliegtuig dus hoef ik het zelfs niet te overwegen als noodmaatregel.;-)

 3. Nou, geloof het of niet, maar dat zou ook mijn uitdaging zijn zeg : een parachutesprong met een zo lang mogelijke vrije val ……….. een kennis van mij had het laatst gedaan en zij was lyrisch erover ………….

 4. Ik wilde altijd een keer de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Geweldig vond ik dat. Ieder riep ik dat ik het nou eindelijk eens ging doen. Ik hou van wandelen, maar 4 keer 40 km is wel veel. Hubbie steunde mij nooit. Verklaarde mij zelfs voor gek. En daardoor ging mijn enthousiasme ook weg.
  Wel keek ik elk jaar naar de uitzending op tv. Nu doe ik dat zelfs niet meer.
  Inmiddels ben ik te oud. Maar het zou wel mijn grootste uitdaging zijn geweest.

  Liefs Frederique

  • Al kan ik me bij die wens niets voorstellen, ik begrijp je wel.
   Ach zeg nooit nooit… je weet immers nooit hoe een koe een haas vangt.
   Wie weet komt er ooit een blog-4-daagse-wandel-meeting ofzo 😉

   xxx

 5. @Karel… houden zo 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.