Aanstaande vrijdag start Wildlands een marathon-openstelling. Vanaf vrijdagmorgen 10.00 uur tot aan zaterdag 17.00 uur is het park 31 uur lang geopend. Ik hoopte natuurlijk hier bij te kunnen zijn maar dat is vooralsnog geen haalbare kaart. Natuurlijk wil je zo iets in gezelschap doen, mijn reguliere dierentuingezelschap is geen van allen beschikbaar en daarbij, ik ben geen 20 ofzo meer en met mijn taken op mijn 2e adres is ‘rust’ natuurlijk ook wel een dingetje, zowel voor lijf als voor geest, al ben ik dan nog zo blij met het feit dat Klaas Vaak mij weer weet te wonen *grijns*

Rreclame maken kan ik natuurlijk wel en dat doe ik dan ook graag want het is een ontzettend leuk iets en een dierentuin in het donker bezoeken is natuurlijk altijd wel extra bijzonder. Wat precies de bedoeling is kun je HIER lezen.  En als je zo exact mogelijk wilt weten welke activiteiten er in die 31 uur plaats gaan vinden en hoe laat dat allemaal is enzo klik dan maar HIER!

Uitdagingen, ik hou ervan, dat verrast niemand meer neem ik aan, maar ik denk dat ik deze dan toch aan mijn neus voorbij moet laten gaan, en als ik even heel eerlijk ben baal ik daar eigen wel behoorlijk van maar ja dingen zijn zoals ze zijn, wat gaat gaat, wat niet gaat gaat niet.

2 Hartenluchtjes op “Uitdaging”

  1. Jammer hoor, maar soms moet je gewoon verstandig zijn en iets leuks voorbij laten gaan en je rust nemen…… weet er op dit ogenblik alles van, kreeg op van mijn fysio op mijn kop voor mijn overvolle agenda… en gelijk had ze.

    1. Ja enorm, ik baal er ook best wel van maar ja wat niet gaat, gaat niet… al hoop ik nog wel op een oplossing zodat ik wel kan gaan.

      Oeps ja, die uitspraken herken ik dan weer wel 😉 Zij hebben verstand van zaken he.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.