Zwijmelen op Zaterdag – 302

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 25 augustus 2018 ~ 302
~  voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

Morgen over 3 weken stappen mijn schoonmeisje en ik in de auto en starten we een reis van ettelijke uren… het einddoel is nog geen 6 uur oostwaarts verderop maar aangezien we deze locatie in 2014 ook al bezochten en toen door files zowel de heen- als de terugreis vele uren extra moesten tuffen is het nu niet in te schatten hoe lang we deze keer onderweg zullen zijn.
Alhoewel de beelden die de muziek begeleiden niets tonen van die betreffende stad klopt de titel wel. Ondanks de drukte door toerisme etc is het inderdaad een adembenemende stad met veel mogelijkheden tot vermaak. Voor ons zijn dat uiteraard de dierentuinen aldaar, we gaan deze keer niet de stad verkennen maar richten ons nu alleen op beide dierentuinen. Met een klein extraatje als reserve in de planning voor de zondagmiddag vooropgesteld dat we geen oponthoud ervaren.
De afgelopen dagen ben ik volop bezig geweest met alles te regelen voor de zorg op mijn 2e adres en dat is nu in kannen en kruiken, gisterenavond hebben Daphne en ik een hotel geboekt dus in die zin is al bijna alles geregeld, het enige dat we nog moeten doen is de koffers inpakken en ervoor zorgen dat onze fotokaartjes leeg zijn en de batterijen vol.
Wij waren er in 2014, lees HIER maar als je nieuwsgierig bent, of klik HIER als je de foto’s van toen wilt bekijken.
Nu eerst dus de muziek die in mijn hoofd zit nav bovenstaande…