Tuffer grijpt weer in…

Mijn vrouwmens heeft het weer eens erg druk, om de haverklap vliegt ze weer naar de gang en schiet in haar jas, graait de sleutels van het haakje en hup de deur weer uit. Vraag me niet waar ze allemaal heen gaat want dat onthoud ik niet allemaal ondanks mijn fantenoliekoppie. Dus ik dacht: ‘ik grijp maar weer ff in om jullie op de hoogte te houden’.

Allereerst wat de Grote Baas betreft….
Zijn geopereerde knie voelt weer als vanouds goed, heb hem al door de tuin zien rennen, dus ik bedoel maar. De andere knie is afgelopen donderdag leeg gezogen, zoals Grote Baas dat noemde, meerdere buisjes vocht zijn eruit getrokken. Daarna zijn er injecties in gezet. Tja ook daarvan hebben fantenolies geen verstand, wat heeft dat nou voor zin er buisjes vocht uit te zuigen en vervolgens een ander vochtje terug te spuiten? 21 mei moet hij terug naar die knieëndokter en dan horen we wel weer wat er verder gaat gebeuren.

Vrouwmens is dus ff druk dus ik dacht: ‘als ik dan toch bezig ben zal ik ook gelijk maar ff weer de aandacht vestigen op 1 van haar activiteiten. Het mag wel weer eens. Ik moet toch wel mijn soortgenoten en aanverwanten een fantenoliesteuntje bieden toch? Ik zie dat er al een mooi bedrag bij elkaar gekomen is en daar word mijn fantenoliehartje toch wel erg warm van, oef snif ik raak er zelfs van ontroerd. Ik weet hoezeer het mijn vrouwmens aan haar hart gaat ook dus ik ben blij voor haar dat jullie haar zo helpen. Vanuit mijn fantenoliehartje dus een intens “dank-jullie-wel!!!”

Dikke fantenolieknuffels aan jullie allemaal en tot de volgende keer.

Over Tuffer, Buffer & Knuffer

Ohjeetje wie wij zijn? Wij zijn....ja dat kun je wel stellen..... Melody's reisgenoten. Nou ja, ze neemt ons niet letterlijk overal mee naar toe maar met enige regelmaat mogen wij toch op haar rug klimmen en gezellig met haar mee. Fantenolie-Tijgerpoezel-Bereknuffel-toedels!
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Perfect, altijd in grijpen als het vrouwmens het te druk heeft om ons op de hoogte houden.
  Fijn dat “de grote baas” weer mobiel is maar ik begrijp wel dat er toch alles bij elkaar het nodige ziekenhuis geloop is. Maar gelukkig hebben we jou nog;-)

  • Hoipipeloi Mevrouw Rietepietz.

   Ik doe mijn best zoals u ziet en dat zal ik ook blijven doen hoor.

   Ja ze hobbelen nog wel regelmatig heen en terug maar het schijnt erbij te horen, zegt mijn vrouwmens althans, we hopen er maar het beste van.

   Fantenolietoedels.

 2. Lieve Tuffer, als je trots bent op je vrouwtje kan ik me dat he-le-maal voorstellen! Je kan het haar niet aan haar verstand brengen hoor, dat ze een lieverd is. Eigenwijs als de neten… <3

 3. Ach Tuffer, je moet maar zo denken. Als dat vrouwmens van jou de hele dag op de bank zou hangen, wel of niet vrolijk, zou jij er ook niet blij van worden. Laat haar maar lekker genieten en als jij dan inderdaad af en toe hier wat schrijft, weten wij ook weer hoe het met Grote Baas en dat vrouwmens zit 🙂

  • Hoipipeloi Mevrouw Minoesjka ….. Ze is niet altijd even vrolijk en ‘hangt’ ook wel veel op de bank maar dan is ze uitgeteld en dan is niet minder bui ook wel logisch. Ik kruip dan bij haar op de bank en knuffel der gewoon tot ze zich weer tiptop voelt 😉

   Ja dat zal ik wel blijven doen hoor, heb dat vrouwmens van mij zo vaak op de vingers gekeken dat ik nu wel weet hoe het moet… al moet ik af en toe wel ff de vijl van mijn vrouwmens gebruiken want ja u weet wel, fantenoliepootjes zijn breed, breder dan toetsen *gniffel*

 4. Hoi Tuffer

  Hubbie kijkt voetbal en dan kruip ik achter de pc. Even tijd voor een praatje met je. Hoe gaat het? Je bent druk, merk ik. Je let goed op het vrouwmens en de Grote Baas. Fijn om te lezen dat het weer goed gaat met hem.
  Ik ben ook van de partij op 25 mei. Hahahaha…. dat rijmt. Maar waarschijnlijk zie ik je dan niet. Maar ik ben wel van plan om het vrouwmens binnenkort op te zoeken. En dan gelijk jou een dikke knuffel geven. Dat heb je wel verdiend.
  Hier is het ook erg hectisch geweest. Middelste is net vader geworden van een lief, klein schattig kereltje. En knap! Maar een baby in de buik is iets heel anders dan een baby uit de buik. Die huilt, schreeuwt, heeft honger en houd je wakker. En als je ook nog eens ‘s nachts geboren wordt, dan krijg je weinig slaap.
  Ze zijn moe, erg moe. Even geen visite, maar ik heb het knulletje nu twee keer gezien. Maar vanavond had ik middelste nog aan de telefoon. Het gaat een stuk beter. Ook met schoondochter. Een bevalling met de vacuümpomp valt niet mee.
  Maar als het wat rustiger is, ook met mijn moeder, dan kom ik naar het noorden. Gezellig een dagje op bezoek. Ik heb er zin in. Voor mij de eerste keer dat ik zo’n reis in mijn eentje maak.
  Zo… weer even bijgepraat. Doe je het vrouwmens de groeten en de Grote Baas ook? Vertel je dat ik aan hen denk? Aan jou ook natuurlijk! Dikke kussssss………

  Liefs Frederique xxx

 5. Holladiejeeeetjeeeee Mevrouw Fréderique

  Wat fijn om zo even met u te babbelen, en ja het is wel eens druk hier en u weet toch, wij fantenolies maken ons niet druk, gaan gewoon onze eigen bedaarde gang, tenzij men ons iets in de weg legt ;-0

  Een minimensje erbij, wat een feest, geeft u hem maar namens mij een vette fantenolieknuffel hoor. En ik verheug me erop dat u hier binnenkort op bezoek komt. Kan ik u lekker terugknuffelen

  Reizen, wat een onderneming hè, is aan fantenolies ook niet zo besteed hoor maar heej u komt ook naar Emmen op 25 mei, ik zal mijn vrouwmens heel lief aankijken en misschien leest ze dan wel uit mijn smekende oogdoppies dat ik graag mee wil want dan kan ik ook Mevrouw Truus weer begroeten.

  Verder gaat alles hier zijn mensen- & fantenoliegangetje hoor. Ze sturen u hun liefs terug en ik kijk uit naar het u weer in den lijve te mogen begroeten.

  Fantenolietoedelssss en slurfesmuffels

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.