Truth or lie

Heb ik e.i.n.d.e.l.i.j.k. weer ff tijd om een blogrondje te doen… (ben namelijk volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe versie van de foto-uitdaging ABC Wednesday die vanaf 12 juli mijn eigendom zal worden.. http://abcwednesday.com) zie ik bij Marije een stokje. Joepiedepoepie wat een heerlijkheid. Kan ‘m dus onmogelijk laten liggen en pak ‘m op:  5 vragen met telkens 3 stellingen deze keer… Het is de bedoeling dat je per stelling aangeeft of het ‘waar’ of ‘gelogen’ is.

A.
1. Ik heb ooit eens op een festival opgetreden.
2. Ik ben ooit eens in aanraking geweest met de politie.
3. Ik ben ooit ergens voor genomineerd geweest.
a1)  Ja in een ver verleden speelde ik diverse instrumenten en zong ik ook. Die festiviteiten bezoeken behoorde daar ook bij.
a2) Ja. Daar ontkom je niet aan als je beroofd wordt. Je ontkomt er ook niet aan als je kinderen slachtoffer worden van volwassenen met grijpgrage handjes. En al hoe graag ik dát ook had gewild, ik ontkwam er ook niet aan dat ik aangifte moest doen tegen een familielid vanwege valsheid in geschrifte en stalk-gedrag.
a3) Ja meermalen in de 14 jaar ruim inmiddels bloggen en in het vrijwilligerswerk en heel vroeger ooit bij Stuif-es-in.

B.
1. Ik ben ooit eens in elkaar geslagen.
2. Ik heb weleens een cursus gevolgd.
3. Ik heb weleens een boete gehad.
2a) Nee.
2b) Ja nou en of, talloze, ben echt de tel kwijtgeraakt. Vanaf mijn 12e al voor het vrijwilligerswerk op diverse niveaus, idem voor kerkenwerk en idem bij mijn werkgevers.
2c) Ja, ik rij nogal eens te hard, al doe ik dat (eerlijk waar!) nooit binnen de bebouwde kom. Hard rijden vind ik heerlijk dus op een snelweg die relatief leeg is plank ik heel graag 😉

 

C.
1. Ik ben weleens 18 keer achter elkaar in een achtbaan geweest.
2. Ik heb hoogtevrees.
3. Ik durf niet in achtbanen.
c1) Met mijn gewrichten? No way.
c2) Sinds ik het Atomium in Brussel bezocht in 1984, hoogzwanger en al, niet meer.
c3) Geen problemen mee, durven is het probleem niet. Ik gebruik bij zulke attracties mijn verstand en kies ervoor het niet te doen want ik heb nu eenmaal een extreem gammel gewrichtenstelsel dus die wil ik graag niet onnodig aan zulke risico’s blootstellen.

D.
1. Ik houd van Nederlandstalige muziek.
2. Ik ben naar 3 concerten geweest.
3. Ik ben een grote fan van het Songfestival.
d1) Half-half… hangt af van mijn stemming. Ben (ja nog steeds) fan van André Hazes maar verder kunnen de NL-talige artiesten mij niet boeien. Religieuze muziek daarentegen in onze eigen moerstaal weer wel.
d2) Ja… André Hazes dus meermalen, Symphonica in Rosso, Michael Bublé
d3) Ja nou en of, al heb ik het dit jaar niet gevolgd, had er geen zin in, al kan ik niet verklaren waar dat aan lag.

E.
1. Ik lust geen koffie en thee.
2. Ik drink iedere ochtend thee.
3. Ik drink iedere dag koffie.
e1) Jammer dan, ik lust beiden wel, met sloten tegelijk.
e2) Helemaal waar, vooral de Duitse versie van smaakjesthee Kers-Himbeere
e3) Helemaal waar, kreeg kortgeleden een bonenmachine cadeau. Nu met de koffie van ‘vroeger’ die ik eveneens in Duitsland haal omdat het a) daar verkrijgbaar is en b) zeer betaalbaar met n.a.t.u.u.r.l.i.j.k. lactosevrije melk, hoef ik die Godendrank niet meer te laten staan.

Wellicht ten overvloede maar toch… logischerwijze geheel naar waarheid ingevuld glimlach

 

 

10 hartenluchtjes op “Truth or lie

  • hij is inderdaad leuk…. al spijt het me wel dat jij ook bepaalde lessen heel hard moest leren ;-(
   Dat raakte me wel ff maar heej jij bent er nog, sterker dan ooit te voren, en dat kunnen niet veel zeggen.

  • Ja zet je wel tot nadenken he want je wilt niet liegen en dus moet je dingen onthullen die weer effect hebben

   Ikke nie hoor, H6 is altijd goed, met elk drankje, zelfs die jeweetwelloze op een andere plek want a) dat raak ik niet aan en b) daar zul je mij nooit tegenkomen.

   daar ging ik al vanuit

   xx♥♥♥

 1. ha die Meldody
  ja ik wandel heerlijke kilometertjes , vandaag ook weer een 16.6 km hier achter in m’n tuintje 🙂
  puur genieten van het wandelen en de natuur

  puur genieten , van en het wandelen en de natuur
  A
  1 nee
  2 ja
  3 nee

  B
  1 nee
  2 ja
  3 ja

  C
  1 nee
  2 nee
  3 ja

  D
  1 ja
  2 nee
  3 nee

  E
  1 ja ( wel )
  2 nee
  3ja
  fijne avond groet

 2. ja best grappig en inderdaad vragen die toch niet makkelijk met waar of niet waar zal beantwoorden.onder C is dan nog het makkelijkst voor mij, dat wordt dan nee-ja-ja maar verder roept iedere vraag toch meer vragen op. 😉 zag gisteren bij trees een tag die ik ook al eens bij jou zag, dáár had ik dit keer wel plannen mee;-) de telefoontag.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.