Trots !

Zoals ieder jaar eind september zat ik ook in 2010 weer bij de allereerste try-out van de nieuwe Jeans-Show. In dit geval show nr. 20 met de titel Let’s Celebrate. Wat ook ieder jaar hetzelfde is dat ik enorm benieuwd ben naar de nieuwe castleden. In deze show waren dat er 4. Eén ervan raakte me gelijk zo dat ik gelijk een voorkeur had. 4 seizoenen mocht ik, en vele andere fans natuurlijk ook, van hem genieten. Hem zien opbloeien en uitgroeien. Dat hij een multi-talent is bleek al snel, gaandeweg de afgelopen jaren kwamen er steeds meer instrumenten voor het voetlicht, wat een gave om zo begenadigd te zijn met zo’n talent.De laatste show was de eerste weer zonder hem, das was wel even wennen. Sommige castleden blijf ik volgen en zo mocht ik naar de tv-studio van “Holland got talent” afreizen. Daarna mocht ik dus van deze bijzondere jongeman genieten in de voorstelling van “Een avond met Dorus”. En vandaag werd bekend dat hij het 5e lid zal worden van Los Angelos The Voices voor een speciale gelegenheid ter ere van Koningsdag op 25 april waar die heren dan het Wilhelmus gaan uitvoeren in de studio van Aalsmeer. De groep zingt het volkslied dan tijdens een speciale Koningsavond in ‘dinner experience’ Brooklyn Nights. Ik schreef vorige week ook al over hem in mijn logbericht over “Een avond met Dorus” en zijn naam is Diederick Ensink, daar gaan we vast nog veel meer van horen! het is een prachtig mens, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant en ik ben apetrots op hem! Wens hem dan ook alle succes toe met de heren van LA the Voices, van de 5 is Diederick dan de 3e ex-jeansje, dat maakt het voor mij ook al erg bijzonder. Wat zou ik graag in Aalsmeer zijn donderdag.

6 hartenluchtjes op “Trots !

 1. gewoonhanny says:

  Heel terecht dat hij uitgekozen is. Een normale uitspraak, intens gezongen en gespeeld. Duidelijk dat hij super graag wilde, door de manier waarop hij dit had voorbereid en uitgevoerd.
  Dat je erbij wilt zijn, kan ik begrijpen. Misschien is er ergens toch een mogelijkheid dat dat kan.

 2. Die jongen is zeker een multitalent. Dat blijkt al uit de auditie hierboven. Kan je niet een poging doen om via je contacten donderdag toch in Aalsmeer te zijn?

  • Melody says:

   Klopt, in Jeans zag ik dat al en in “avond met Dorus” kwam dat nog veel meer ten uiting, alleen al vanwege het bespelen van 9 instrumenten in die voorstelling…
   Ja dat zou ik wel kunnen maar dat wil ik niet, ik ben niet het type fan dat om iets vraagt.
   Ik kan wel kaarten reserveren, maar de prijs (plus de reiskosten), en dat voor 1 lied is me te hoog. Dat gaat dus niet. Ik hoop op een opname, hetzij op youtube of op tv ofzo..

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.