Triootje?

Vandaag staat wederom mijn agenda volgepland, strak ook nog ook… *glimlach*

Als eerste ga ik natuurlijk naar mijn 2e adres om daar te doen wat gebeuren moet en om met mijn maandagmeneer naar het gemeentehuis te gaan om zaken te regelen die hij zelf moet doen, die een ander niet mag doen, bureaucratie ten top maar oké het is niet anders.

Daarna is het dan de startijd van mijn triotje vandaag… en ja *grinnik*, ik zie heus wel dat jullie nu je wenkbrauwen fronsen hoor… maar ik laat me niet gek maken, ben ik al, lekker puh… jullie moeten maar geduldig afwachten want hier kom ik zeker later vandaag op terug. Dit is zó leuk!! Staat al een tijdje in mijn agenda, ik verheug me er dus al geruime tijd op, en niet zo zuinig ook *glimlach*…

Afgezien van het ‘verplichte nummertje’ vanochtend kan ik dus geheel overtuigd met een blij ♥ zeggen dat de maand december voor mij heel leuk start, zo mag elke maand wel beginnen…

UPDATE 17.45 uur
Net thuis dus tijd voor update met uitleg…
Zoooo had ik jullie ff op het verkeerde been gezet? *grinnik*, ik kon het niet laten, dat vergeven jullie me wel toch hè?

Triootje…iets met 3 dus….
1) Natuurlijk mijn nr. 1 vandaag… Mijn maandagmeneer.

2) Aan het eind van de ochtend reed ik naar de bloemist on daar 2 mooie stukjes te halen. Daarna reed ik door naar mijn nr. 2 van vandaag, zo’n kleine 3 kwartier naar het zuidoosten rijden, om daar aller-♥-elijkst ontvangen te worden door 2 lieve mensen, die ik in mei voor het eerst ontmoette. 2 mensen die met hun spruit acuut, (zonder het me te vragen ook nog, hoe durfden ze *grinnik*) een plek in mijn, met hoge muren omringd en een heel diepe gracht daaronheem met daarin levensgevaarlijke krokodillen die altijd honger hebben… ♥ inpikten. Een zwart ‘gevaar’ dat mij aankeek en weg schoot, een blondje met 0,00 blonT-gehalte, die mij ietwat aarzelend doch spinnnend begroette en even later een tik op de vingers gaf en een gevlekt knuffeldekentje dat mijn vingers zeer aangenaam vond zeker als ze maar bewogen…

3) Nr. 3, veel later dan ik gepland had overigens, was natuurlijk mijn Kloine Grode Zus, die vlakbij nr. 2 woont. Door diverse oorzaken hadden we elkaar veel langer dan gewild niet gezien dus bijpraten was hoognodig, ook hier natuurlijk weer tranen, van het lachen, duhuh. Ook zij is een blogster, regelmatig gestopt en weer begonnen, meerdere blogadressen gehad, nu weer een periode van niet-bloggen. Ooit ontmoet en zij voerde dezelfde actie uit als zij van nr.2. Enige later adopteerde ze mij als zus… en sommigen van jullie herinneren zich vast wel dat ik Anita mijn Grode Kloine Zus noem en Geesje dus mijn Kloine Grode Zus… lengte dus op de 1e plek, leeftijd op de 2e. Je weet nu dus gelijk wie van de 2 groter is dan de andere en wie van de 2 jonger is dan ik en ouder is dan ik .

Al met al een heerlijke triootjes-dag dus!!
Nou heb ik tegenwoordig absoluut niet te klagen over hoe ik me gemiddeld genoemen elke dag voel, integendeel zelfs, maar dagen zoals vandaag blijven toch écht wel de ‘kers op de taart’. Even weer met elke ‘snaar’ van je bestaan ‘horen’ dat je volkomen terecht ‘dank-akkoorden’ mag ‘zingen’.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Wij zijn héééél benieuwd. 🙂

  • schaterlach kan het me helemaal voorstellen 😉

   Geduld jonkie, ‘t komt damee wel, aargns begun vanoavend ask weer toes bin

   • Oh, okay 🙂 Veul plezair in elk geval!

    • Dat was lukt ja… hest t aal leezn?

     • Nu heb ik het dus gelezen 🙂 Maandagmeneer, die ook dus een vrijdagmeneer blijkt te zijn, lieve vrienden en een verwarrend familieleven met grode en kloine zuzzen die ook omgekeerd zijn. Of zoiets. Nee, grapje. Leuk hoor! Dit zijn het soort triootjes waar je mee voor de dag kunt komen. Ik wens jou en de jouwen een goed weekend!

      • Haha ja … hij was jaar in jaar uit mijn maandagmeneer, nadat zijn vrouw overleed in mei 2011. Daarvoor kwam ik al vaak bij hen. Sinds zijn achteruitgang en een tia in juli kom ik er nu elke dag minimaal 2x, ben ik zijn mantelzorger.

       Haha we hebben geen familie, althans, je snapt me wel denk ik, zonder dat ik het verder uitleg. ik heb 3 vriendinnen die ik al zus zie, en in het Gronings dus ook zo noem.

       Ja dat vind ik ook… de anderssoortige komen op mijn blog natuurlijk niet voor.

       Dank je wel, wens ik jou en de jouwen uiteraard ook van harte toe.

 2. mogge Bea
  dus klusjes bij de maandag meneer en de ambtenaren
  en dan op naar een triootje , we zijn benieuwd , toch beste mensen hihi
  geniet de dag

 3. Melody toch!!! Je laat ons wél in spanning zitten hoor….hihi.

 4. Dat moét dus wel een geweldig trio zijn want alle goede dingen bestaan uit drieën;-)

 5. He, grappig, moest van de week nog aan Geesje denken, vroeg me af hoe het met haar was. Nou, jullie hebben dus nog contact goed zo!!!
  Als je haar weer ziet, doet haar de groeten.

 6. Een betere aftrap van het begin van de maand december is onmogelijk. Heerlijk voor je, zo’n dag! Dat er nog maar veel mogen volgen…
  Ik wist wel dat het triootje geen triootje was (-:
  Liefs ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.