Traditieeeeee

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 59 ~
Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke leuk!”

Kreeg ik in november van Wildlands de uitnodiging om in het Atlastheater deel te nemen aan de kerstbuffet onder de naam “Wildnights in Wildlands”, om daarna het park in te mogen om de mooie sfeer van een dierenpark in het donker op te snuiven… ging ik maar wat graag op die uitnodiging in en had ik samen met Corry een fantastische avond in Emmen op 24 december.  “Kan wel de start zijn van een leuke traditie” grapte ik die avond naar haar, dat zag zij ook wel zitten, samen hadden we al voorpret. Ik schreef er in december DIT over.

Met in mijn achterhoofd de stemmen van Topol, Lex Goudsmid en Henk Poort die ik met ieders eigen stemkleur en bijpassend geluid het woord “traditieeeeee”  hoor galmen en daarbij gelijk de bijgehorende beelden uit de musical Anatevka over mijn netvlies zie flitsen…. kan ik dus al vertellen dat die traditie van Corry en mij niet pas met kerst een vervolg zal krijgen maar met Pasen al.
Vorige week kreeg ik wederom van Wildlands een uitnodiging om deel te nemen aan, en genieten van, het Paas-ontbijt in het Atlas Theater.  Natuurlijk even Corry contacten en ook zij was gelijk enthousiast dus werd het acuut geregeld. Zondagmorgen, 1e paasdag 2017, haal ik haar op tijd op en tuffen we naar Emmen. Heerlijk vooruitzicht waar ik nu al heel veel zin in heb. Bij het aanmelden kon je allergieën en dieetwensen doorgeven, dus dat heb ik ook gelijk maar gedaan, komt dus helemaal goed.

Met vandaag met Anita een onbekende Zoo bezoeken, morgen met Anita en Niels naar Oldtown Münster, het paasontbijt en ook de afspraak met de eigenaresse van deze schrijf-uitdaging om op 25 april samen Artis onveilig te gaan maken ziet mijn agenda er heel leuk uit… daar word ik dus wel happy van!!

8 hartenluchtjes op “Traditieeeeee

 1. mogge Melody
  je hebt het er maar druk mee , wat me opvalt is ” onbekende Zoo ” die zou je toch bijna niet meer hebben 🙂
  en was je laatst nog niet in Munster , dacht het wel , maar er is altijd wel iets nieuws te zien
  en dan aan de eitjes met de pasen samen met de de dieren in Emmen
  ja de agenda is flink gevuld , gelukkig met mooie zaken 🙂
  geniet de dag

  • Melody says:

   Avond Karel…

   Haha er zijn zoveel zoo’s… ik zal niet meer lang genoeg leven om ze allemaal te kunnen bezoeken, afgezien van het ontbrekend van tijd ontbreekt nog veel meer het ‘slijk-der-aarde’ … maar als ik kon, ja dan deed ik het nog vaker dan nu.

   Het is voor mij de enige plek buitenshuis waar ik me echt vrij en happy voel… met een hoofd dat vol triggers en grauwe dekens zit, waarbij veel wilskracht nodig is om er blijvend doorheen te breken en hen niet zoveel macht willen geven mij in de hoek te laten kruipen om daar nooit meer uit te komen…. blijf ik mezelf druk houden want die ontspanning zorgt ervoor dat ik het leven aangenaam kan vinden over het algemeen. Anders zouden de ‘zwarte’ buien de overhand kunnen krijgen en dat is een heel gevaarlijk en beangstigend iets omdat ik weet wat er dan met mij kan gaan gebeuren en dat wil ik voorkomen.

   Ja klopt, vorige week vijdag, Zoo Münster. Morgen weer Münster maar dan ‘old-town’ inclusief kasteel.

   Ja heerlijk toch, dat is zo leuk joh, echt zin in.

   Ja absoluut… dat moet, zoals ik hierboven al uitlegde. Een lege agenda is soms best fijn, maar over het algemeen werkt het voor mij beter als er iets instaat, God Zij Dank staat er zelden iets minderleuks in.

   Dank je wel, heb ik volop gedaan, ik hoop jij ook!!

   • ja meid , een agenda vol met leuke zaken , brengt leven in de brouwerij
    jij hebt je tuinen met en zonder dieren , ik heb de fiets en wandeltochtjes
    geen tijd op bij de pakken neer te zitten
    vandaag zit ik in het zuiden van Limburg en volg zo’n beetje de grens met Belgenland
    geniet de dag

    • Melody says:

     zo is het maar net jochie (mag ik zeggen, ik ben groter dan jij grinnikkkkkk lekker puhhhhhh)

     Wat een leuk plan heb jij vandaag, ik ga de grens weer over…. ook zuidwaarts maar minder diep dat jij….. veel plezier…. ik lees jouw verslag dan ook weer graag natuurlijk he

     ga ik doen als jij dat ook doet.

  • Melody says:

   Ik ben ook niet zo’n fan van buiten de deur eten…. zeker de laatste maanden niet met mijn zeer beperkend dieet, althans beperkend voor de horeca want men vindt dat ‘lastig’ en doet er dus veelal niet aan mee… Emmen gelukkig wel 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.