Toi toi toi Kimberley & Jurgen

logozwijmelenopzaterdaga

Marja‘s

Zwijmelen op Zaterdag

177

Gestart op 17 november 2012

Dat ik niet van talentenjachten hou is onderhand wel bekend denk ik, ik probeer het ernaar kijken dan ook zoveel mogelijk te vermijden omdat ik me toch alleen maar erger. Met manlief thuis ontwijk ik het niet want hij kijkt er wel graag naar.
Op dit moment hou ik de shows zelf WEL in de gaten want er zijn 2 Jeans-Kanjers door naar de volgende ronde, spannend dus, niet alleen voor hen.
In de Belgische versie van The Voice zit Jurgen Stein, hij was Jeans-castlid in show 7,
The One & Only, 1997-1998.
In de Nederlandse versie van Idols zit Kimberley, zij was castlid van het afgelopen seizoen en voor zover op dit moment bekend, zal zij ook het komend seizoen weer deel uit gaan maken van de nieuwe cast. Of dat ook werkelijk het geval zal zijn hangt volledig af van het verloop van haar deelname aan dit seizoen van Idols.

Uiteraard duim ik voor beiden!!

Kimberley

Jurgen

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

26 reacties

 1. Lekkere keuzes voor dit weekend. Met aangenaam lenteweer kan je ze draaien op je terras in de tuin.

 2. Heel mooi en het zijn groeibriljanten.
  Leuk dat je ons daarvan heb mee laten genieten.

  • Wat een leuke benaming geef je er aan… en je hebt (zoals altijd) volkomen gelijk 😉

   Dat is natuurlijk graag gedaan.

   xx

 3. Leuk dat zij doorbreken in dit programma. Ik hoop dat je ze nog vaak mag bewonderen.

  • Ja zeker weten, dank je wel hoor, hoop ik met je mee. Jurgen in ieder geval, die ben ik al blijven volgen sinds hij uit jeans vertrok in 1998…

 4. Wat geweldig voor die mensen! Een erkenning van het grote publiek is ook wat waard hè. Hoop dat ze ver komen!
  X

 5. Mooie zwijmels .Van die twee zullen we vast nog wel meer horen.
  Liefs, Ria

 6. dat was even fijn genietend zwijmelen. Nu het weer nog. Misschien morgen?
  Jij knapt hier zeker wel lekker van op?

  • Mooooii dat het jou plezier doet!!

   Jah, het weer, dat kan zeker beter he, het is bitterkoud buiten…. in 1e instantie dacht ik dat dat aan mij lag maar manlief bevestigde het … Morgen, misschien, laten we het hopen…

   Het helpt in ieder geval wel, ben erg bezig met zegeningen tellen om te voorkomen dat ik dieper in de depressie schiet… het gaat op en neer, het enige moment kan ik zowaar (een beetje maar toch) lachen en het volgende moment zit ik in ‘zwaar weer’… erg vermoeiend…

 7. Toevallig heb ik Kimberly gezien bij Idols en ik vond haar direct leuk. Nu snap ik dat ze dus al jaren bezig is en dan niet met een haarborstel als microfoon 🙂
  Fijn weekend!

  • 😉 Leuk !

   En ja dat is in de meeste gevallen zo…. dat soort info is niet altijd heel gemakkelijk te achterhalen maar over het algemeen hebben mensen toch al een lange weg afgelegd voordat ze in de ‘spotlights’ staan waar het publiek ze kan zien

   Dank je wel, jij ook.

 8. Haar heb ik idd gezien bij Idols. Ze was erg goed 🙂 Hem heb ik niet gezien.
  En weer hiero ipv http://www.vnnb.nl 😛 #geencommentaar

  Fijne middag ♥
  Liefssssssssssssssssssssss -X-

 9. Beste Melody,ben ook even gaan kijken op de site van VTM ,wat kan die Jurgen mooi zingen vooral dat liedje ‘Don’t give up’ dat was prachtig,maar als ik het goed heb is hij niet mogen door gaan en dat is niet zo fijn vind ik,ik geef hem toch 10 op 10 zeker weten
  Vele groetjes

  • Hoioi Ivonne

   Ja dat kan hij absoluut….. ja klopt helaas maar al te waar, vind het heel erg sneu en ook onterecht maar ja ik zal wel bevooroordeeld zijn.

   Dat vind ik fijn te lezen !

   Dank je wel, lieve groeten terug.

 10. Het zal je niet verbazen dat dit niet mijn genre is, maar beiden goed gezongen. Ik vond Kimberley (is het echt a capella of heeft ze een oortje in?) nogal kaal klinken maar wel toonvast. Jurgen met begeleiding klinkt uiteraard sowieso veel aangenamer.

  • 😉 nee hoor !

   Voor zover ik weet is het echt a capella… dat is 1 van de grote verschillen tussen Idols en alle overige talentenjachten..

   Dat ben ik wel met je eens … al kan hij het a capella minstens zo goed.

   Jurgen is helaas na gisteren niet verder door…. Kimberley moeten we nog even afwachten…

   Wat ik jammer vind aan zulke testen is dat niet alles getoond kan worden… ik ken beiden vanuit Jeans en ‘weet’ dus wat ze nog meer in hun mars hebben….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.