Toch wel jij

Waar je ook gaat, je ontkomt niet aan de overdaad van muziek die in deze tijd van het jaar over ons uitgestort wordt. Je hoort veelal dezelfde deuntjes, ‘gouden ouden’ die al zo ontzettend uitgemolken zijn dat de oorspronkelijke schoonheid nauwelijks nog hoor- & zichtbaar is. Ik had me dus ook voorgenomen om jullie niet met muziek uit dat genre te vervelen…
Ik surfte dus zoekend naar iets anders, vastbesloten NIET voor iets kerstigs te kiezen…. maar iets dat over de liefde gaat want dat is waar zwijmelen over gaat immers, en kwam van alles en nog wat tegen.
Al kwam ik veel tegen dat ik wel leuk vond, was er in 1e instantie niets bij waarvan ik dacht; ja dat is ‘m voor morgen (vandaag dus). Net op het moment dat ik de moed wilde opgeven en bedacht: “het is nog vroeg op vrijdag, dus ik zoek later vandaag wel verder, wie weet gebeurt er nog iets dat mij op het juiste spoor zet of zo..” dook hij op in de hoek van mijn oog… Een idool wel, in de zin van dat ik graag naar hem luister dan en ik weet dat er nog een zwijmelaarster is die hem graag hoort…. en de andere persoon in dit filmpje wordt weer graag door een andere zwijmelaarster gehoord dus heej, 3 vliegen in 1 klap, minimaal.
Ja ja ja toch iets kerstigs, nou vooruit dan maar *glimlach*

 

 

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 15 december 2018 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

20 hartenluchtjes op “Toch wel jij

 1. Hé, ik dacht dat Barbra Streisand al lang met pensioen was; al in geen eeuwen meer wat van gehoord.
  Dit is wel een beetje in de traditie van Sinatra en consorten, groot orkest er achter enzo!
  Geniet er van!

  • 😉 Je snapt het dus… fijn.

   Nee joh, 1 afbeelding…. 1 vlammetje…. op elkaar plakken…. en dan wekelijks de kopfoto vervangen… simpel hoor, ik leg het je maandag wel uit als je wilt.

  • Al is het nveau dan totaal niet te vergelijken…. ik weet hoe het voelt…. heb het ook een aantal keren mogen doen bij concerten ….. zorgt wel voor kippenvel inderdaad

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.