Thursday Challenge – Zon (2)

logothursaychallengeThursday Challenge by Dale
Gestart op 20-01-2011
298 :
6-13 oktober 2016:
SUN (2)
(Zonsopgang. Zonsondergang – Kleuren…)

onderweg

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Prachtig, ik zag je link nog niet bij Dale staan dus ben zelf maar even komen kijken. 😉

 2. Dank je wel.

  Ja klopt, staat er nu wel hoor…. zie mijn meest recente blog maar, dan snap je wel waarom ik later ben dan normaal…

  Lief dat je toch kwam kijken xxx

 3. Lovely. What are the two large objects in the center?

 4. Wat komen die T’s goed tot hun recht met de sterk gekleurde achtergrond. Echt prachtig. Ik ben nog nooit bij de TT geweest maar als ik alleen al aan die herrie dénk, voel ik me ziek, zwak en misselijk worden…
  Dikke knuffel

  • Ja hè? Dat is ook ht enige mooie aan die ellende, niet voor niets vlucht ik die week altijd zoveel mogelijk de stad uit en ben ik op de tt dag zelf al vroeg de deur uit om pas savonds laat weer binnen te komen

   knuffel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.