12 hartenluchtjes op “Thursday Challenge ~ Papier (1)

  • Melody says:

   😉 Ja hè?
   Ik vraag me ook af of de tekenaar van deze kaart van het bestaan van Maassluis af weet hoor.

   Het landschap op de kaart bestaat niet op onze planeet… maar in Middle Earth, een creatie uit het brein van JRR Tolkien… Dit is een kaart van The Shire, Hobbiton, dorp waar Hobbits leven.

 1. Je zal het niet geloven maar ik herkende het meteen! The Lord Of The Ring ♥ Alle delen versleten tot de boeken uit elkaar vielen. En iedere keer las ik weer iets anders… Dat heb ik maar bij weinig boeken, trouwens. Ik lees boeken zelden een tweede keer. Met uitzondering van Tolkien dus én Harrij Potter in het Engels.
  Prachtige foto, Mel!
  Dikke knuffel. Aai laf joe ♥

  • Melody says:

   Ik geloof je gelijk…. elke lotr-fan herkent dit in 1 oogopslag.

   Ik heb een goedkoop exemplaar inderdaad ook stuk gelezen….. kreeg jaren geleden een gebonden exemplaar van Niels op rijstpapier…. die staat in de kast, ongelezen, en dat blijf ook zo 😉 veel te bang dat ik het beschadig tijdens het lezen. En ja dat herlezen snap ik…. beekman en beekman las ik ook al vaker…

   Dank je wel schat, knuffel terug en dat zeker wederzijds natuurlijk. ♥

  • Melody says:

   Sooo nou eggg wellllll…….. en dan bij Bilbo een kopje thee drinken…… met Frodo onder de boom een boek lezen…. met Sam in de tuin werken….. met Merry en Pippin groentes stelen bij Boer Maggot of met Rosie een dansje maken? Ik zou het wel weten 😉

 2. Een prachtige kaart, maar ik herkende er niets van ………….. toen las ik dat hij van de Hobbits is ………. tja, en dan snap ik dat ik er niets van herkende, daar heb ik nog nooit naar gekeken of gelezen.

  • Melody says:

   😉

   Het genre moet je liggen inderdaad maar als dat het doet dan is het het mooiste dat er in dit genre te vinden is…. echt met grote afstand en vette stip op 1

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.