Thursday Challenge 163 ~~ Heat

Thursday Challenge – Hitte
(Vlammen, Haard, Fornuis, Zon,…)

hoefijzer

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Dat is heet zeg. Ooit heb ik per ongeluk zo’n ding in de handen van de leraar gelegd. Hij zei: geef eens hier en dat deed ik. Maar hij was nog heet. Ik KREEG me toch een hengst voor mijn harses….ik voel hem nog tintelen. Maar ik was naief en dacht niet na, toen 🙂

 2. Hari OM
  That is an amazingly hot photograph!! Have been ‘away’ due to not having i’net connected at my new home. But am back and loving seeing everyone again – the changes to your blogs appearance are beautiful! YAMxx

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Thank you Yam !

   Welcome back, nice to see you here again, hopefuly your inet-troubles belong definately to the past.

   Thank you again!

   Have a nice day!

 3. Plezante invulling Koba. Geniet nog even van de laatste mooie dag qua weer in Holland.

 4. O la la… dáár moet je vér uit de buurt blijven, wel een práchte foto!

 5. Mooie foto zeg!! En inderdaad door het gloeien van het staal of ijzer, straalt de warmte er vanaf.

 6. Jammer dat de smid uit het straatbeeld is verdwenen, ik herinner me het nog toen ik als kind langs de smederij naar school ging en er volop werd gesmeed. Ik vond het fascinerend. Mooi beeld, Melody!

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ja best wel.

   Enkele huizen verderop bij kans in de straat in mijn jonge jaren had iemand achter het huis een smederij….. Een groot gezin met veel kinderen… 2 dochters en ik speelden vaak samen… Dus ja dat fascinerende van dat vuur en het geluid herinner ik m ook nog erg goed.

   Dank je wel An.

 7. De hitte is bijna voelbaar…;-). Mooie foto!

 8. Oef, dat is heet. Niet iets om zonder handschoen aan te pakken. Knap stukje werk maakt de smid.
  Mooie foto!

 9. Deze foto deed me gelijk denken aan het volgende:
  Hier in Amsterdam heb je van die nogal hoge verkeersdrempels waar ik wel eens de neiging had er te hard overheen te rijden soms tot die ene keer dat het 20 graden vroor en ik een harde knal hoorde. Bleek later mijn schokbreker geknapt te zijn omdat die bij extreme kou gevoeliger is als normaal. Balen als een stekker natuurlijk van de onkosten reparatie maar eigen schuld dikke bult zeggen ze wel eens. Sinds die tijd neem ik die drempels veel rustiger toch maar.. Weer mooie foto overigens

 10. Geen idee wat voor ding dat moet worden. In ieder geval geen hoefijzer zo te zien. 😉
  Prachtige foto Melody. 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.