14 Hartenluchtjes op “Thursday Challenge”

 1. Kijk ………. dat is tenminste weer het dubbele thema 🙂
  Erg leuk ingevuld zeg ……… al moet ik zeggen dat ik aloë vera sap niet erg lekker vind, maar goed, smaken verschillen gelukkig 🙂

 2. Heb dat ooit gekocht omdat ik hoorde dat het goed en gezond was maar toen ik het openmaakte leek het of er allemaal stukjes inzaten (dat hoorde zo begreep ik later) en ik ben zo’n scheiterd dan durf ik het niet op te drinken dus weggedaan.. Toch nog eens proberen een keer. Leuke foto

 3. Ik smeer me in met Aloë Vera en was mijn haar ermee… het sap gedronken heb ik nog niet.
  Waar smaakt het naar? Ja.. ik weet het naar Aloë Vera natuurlijk… hahahaaaa..

  Kun je de smaak voor me omschrijven Melody?

  1. Herkenbaar allemaal….. alleen was ik mijn haar sinds kort met zilvershampoo

   De smaak kan ik niet omschrijven…. is zoetig mild en toch fris….. ik vind het heerlijk, het is behalve koffie eigenlijk het enige dat ik drink…. haal het bij de action….. de xenos en de jumbo verkopen het ook maar daar is het veel duurder…

  1. Zekerssss….. tja ik zou het je graag voorzetten maar is wat ver weg he 😉
   De een vindt het lekker, de ander vindt het niks…. dus tja, je moet het dan maar eens proberen lijkt me om te ontdekken of je het zou lusten.
   Het is in ieder geval een weldaad voor de darmflora, ook niet verkeerd dacht ik zo 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.