~ SCHRIJVERIJ ~·Happy & Thee

Theelabel-vraag-45

Thee-Label-Vraag op Maandag

nr. 45

gestart op 2 januari 2017

6 november 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik aantrof op het theelabeltje was:
“Wat is je favoriete spel??”

Wordfeud / Scrabble. Het laatste moet je spelen op een bord met letters, dat gaat ‘m hier thuis niet worden want de andere gezinsleden houden daar niet van. Wordfeud heb ik op mijn telefoon en ik speel met bekenden en onbekenden. Meerdere spellen per dag. Het spel staat maximaal 30 spellen tegelijkertijd toe en meestal heb ik dat aantal ook wel open staan.
Speel jij het ook en wil je mij uitdagen? Nodig me dan maar uit; mijn gebruikersnaam is: Mel-Ko

Klaverjassen staat op de 2e plaats maar ja ook hiervoor heb je medespelers nodig, dat doe ik dan weer niet online maar met kaarten in de hand, een paar keer per jaar als wij bij bevriende blogster met echtgenoot op bezoek gaan of bij een oom en tante van manlief.

30 Geluchte Hartjes op “Theelabel-vraag-45

  1. Goedemorgen Karel

   Je bent niet de enige 😉

   Op het werk deden wij dat nooit eigenlijk… misschien omdat het veelal vrouwen waren…

   Eh ja eh … de griep raast nog behoorlijk door, alle 4 hier enorm brak…. bah

      1. Ja dat klopt ook wel, zo heel af en toe bij bevriende bloggers of bij een oom en tante van manlief.

       Slapen doe ik als een os, gelukkig, voor de rest hobbel ik achter de feiten aan door de griep grmblblbl

          1. Dat dacht ik wel…

           Ja is weer gelukt gelukkig… ik krijg langzaamaan weer meer energie al slaap ik nog steeds wel heel veel.

 1. Helemaal mijn spelletjes, allebei hoewel klaverjassen óók bridgen zou mogen zijn al moet ik dat nog leren ( deed ooit een beginners cursus maar toen overleed de leraar) . Maar het lijkt me leuk.
  Maar dan toch alleen “in het echie” en niet online.

  1. Toen mijn kinderen klein waren wij ook… nee inderdaad, de laatste jaren niet meer, behalve zo heel af en toe eens klaverjassen dan.

   Dat speelt manlief ook… ik niet.

 2. Ik ben nogal een saaie doos want ik speel geen spelletjes. Niet op mijn telefoon en als ik het maar enigszins kan voorkomen ook niet op een andere manier. Soms dringt Roos nogal aan en dan zwicht ik wel eens maar dan wil ik ook wel winnen (-:
  Liefs ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.