Tetteretèèèèèètttt

Nou hè hè na wekenlang afwachten en dagen aftellen was het dan vanochtend eindelijk zover dat mijn vrouwmens naar Emmen moest rijden om de 5e adoptie-actie af te handelen. Ze had me beloofd dat ik mee mocht omdat Truus en Fréderique ook zou den komen. Nou viel Fréderique gisterenavond af vanwege heftige rugklachten maar natuurlijk wilde ik wel Truus en Ton & Trui weer ontmoeten, was immers al een jaar geleden? Nou ja niet helemaal want Ton & Trui komen hier af en toe mee eten dus die ik zie wel vaker maar Truus niet.

Vanochtend dus al bedrijvigheid hier in de kamer, Daphne en mijn vrouwmens maakten zich klaar en gingen de deur uit nadat Grote Baas mijn vrouwmens nog even gestrekt had en zij enkele pillen achter haar kiezen had gestopt. Ze zou haar camera bij Daphne in de tas stoppen maar ja zij heeft eigenwijs zijn uitgevonden en nam dus haar eigen tas op de rug, en weg waren ze. Nou ja zeg!! Ik zou toch mee? Maaaarr gelukkig kwamen ze op tijd tot ontdekking dat ze mij vergeten waren want enkele minuten later kwam Daphne het huis ingehold om mij op te halen en zo togen we dus met zijn drietjes naar Emmen. De contactpersoon van vrouwmens stond ons al op te wachten en nam ons mee naar binnen en trakteerde ons op koffie en thee, dat viel er natuurlijk heel lekker in en daarna gaf mijn vrouwmens mij het geld in in mijn pootjes en mocht ik dat overhandigen, fantenolietrots was ik natuurlijk dat zij mij die taak toevertrouwde, en ook de contactpersoon vond dat een goed idee en wilde met mij op de foto. Vrouwmens heeft gelijk maar even toestemming gevraagd of zij de foto op haar blog mocht zetten, en dat mocht, fijn hè?

De contactpersoon nam ons het park uit op weg naar een spiksplinternieuw gebouw aan de rand van de weg enerzijds en aan de rand van het nieuwe dierenpark anderzijds. We mochten daar het dakterras op om over het nieuwe park, nu nog bouwterrein, uit te kijken en wat wordt het mooi zeg, en groot!!!! We keken onze ogen uit. Heel anders dan de ramptoeristen die bij de weg stonden omdat er op de bouwplaats een ongeluk was gebeurd en brandweerauto’s, ambulances, politie-auto’s en ook de traumahelicopter kwam aanvliegen. Iedereen wist gelijk wat er gebeurd was, wat er fout gegaan was en noem maar. Ach ja beste stuurlui staan aan wal nietwaar?

Wij liepen door, terug het oude park in. Zijn eerst maar wat gaan eten en drinken en toen weer verder het park in. Mijn vrouwmens loopt erg slecht en Trui ook, dus zij gingen met mij op pad en Daphne en Truus gingen op hun eigen gelegenheid het park in. Dat is ook terug te zien aan de foto’s, mijn vrouwmens heeft er maar een paar gemaakt, de meesten zijn van Daphne, kijk maar HIER. Aan het eind van de middag kropen wij met ons drietjes weer op een terras en namen wat te drinken terwijl we wachtten op Daphne en Truus. Toen die zich weer bij ons gevoegd hadden zijn Ton & Trui huiswaarts gekeerd en wij, vrouwmens en ik, zijn met Truus en Daphne nog door de vlindertuin gelopen. Daarna het park weer uit en overgestoken naar Grandcafé Markant om daar, zoals inmiddels al traditie is, de dag af te sluiten. Toen was het nog te vroeg voor Truus om op de trein te stappen dus stapte zij bij ons de auto in en reed met ons naar Assen om daar op de trein te stappen. Eenmaal thuis nam ik mijn rustplekje weer in, en gingen Daphne en vrouwmens de honden en poes verzorgen en de foto’s op de computers zetten. Ze (ik ook hoor) kijken terug op een mooie dag waarin veel plezier beleefd werd. Vrouwmens zal straks natuurlijk alle enveloppen met adoptiecertificaten gaan schrijven zodat die op de post kunnen en ze snel bij jullie op de mat vallen.

6 Hartenluchtjes op “Tetteretèèèèèètttt

 1. Pfffff……dit is een heel andere dag dan mijn lummeldag.
  Fijn dat het zo’n fijne gezellige dag is geweest.

  knuffel voor tuffer

  Liefs, Ria

  1. Hoipipeloi Mevrouw Ria. Ik heb natuurlijk geen idee hoe uw dag was maar mijn vrouwmens gaat dat straks vast nog wel lezen.

   En ja wij hebben best veel plezier gehad ook al was het wat krakkemikkig op het bewegingsvlak voor een paar van ons, ik kon lekker op de rug van mijn vrouwmens meereizen zonder ook maar 1 pootje te hoeven verzetten, dat was wel zo fijn!

   Dikke fantenolitieknuffel terug hoor,.En een dikke kus van mijn vrouwmens

  1. hoeladiee Mevrouw Smijling,

   Ja was het ook. Ja hoor, dat zijnj ze altijd, hun enthousiasme is zeer aanstekelijk 😉

 2. Hoi Tuffer

  Helaas kon ik niet mee. Ik had mij er zo op verheugd, maar rugklachten gooiden roet in het eten. Erg krakkemikkig hier. Zo te lezen zou ik wel in goed gezelschap zijn geweest.
  Vreselijk voor het vrouwmens en Trui om zo’n pijn te hebben. En het vrouwmens piept niet snel, maar dat weet je inmiddels wel.

  Om 8 uur ging de bel en stond Truus op de stoep. Met een kopje thee bijgepraat. En het certificaat had zij bij zich. Zo lief.
  Je hebt haar weer gezien. Leuke foto!
  Doe je de groeten aan het vrouwmens en wens haar maar heel veel beterschap.

  Dikke knuffff…. Frederique

  1. hoi meis….. zoals je misschien gemerkt hebt had ik problemen met mijn blog. Enkele blogberichten en ook reacties zijn verloren gegaan.

   Knuffel terug -x-♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.