10 gedachten over “Tegenstelling ~ Plus-Min

  1. Goedemiddag Karel

   We bevrezen dat het hier bij ‘oefenen’ is gebleven want dit was vorig jaar al en we hebben geen berichten gehoord van een eventuele zwangerschap…. maar ja wie zal het zeggen… .we horen het dan vanzelf wel

   Tja, dat wil ik wel maar er is net iets gebeurd dat me terugwerpt…. 1 van mijn katten is neit oke, ik ga straks naar de dierenarts… .duim je voor me dat dat goed afloopt?

  1. Ik als fotograaf bedoel je 😉

   Of Gus dat ook heeft gedaan betwijfel ik sterk gezien de tijd die er inmiddels tussenzit en ik nog geen bericht heb gehad van een positief vervolg…

   Dank je wel…. Ik hoop dat dat zo blijven kan…. 1 van mijn poezels heeft iets en heel veel pijn ik ga er zo mee naar de dierenarts, duim je voor me dat dat goed afloopt?

 1. Je humor zit nog op de goeie plek! Op Bilbo heb ik inmiddels gereageerd.
  Heb nog een vraag. Kun je bij mij nu eenvoudiger reageren? Ik modereer momenteel (tegen mijn zin) maar ik krijg signalen dat het werkt. Als blijkt dat dit de oplossing is, blijf ik het doen.

  1. Jawel… het komt alweer terug gelukkig… Ben nog wel behoorlijk stuk maar niet meer zo als 10 dagen geleden geleden . Heb ik gezien hoor, dank je wel.

   Ja ik zag het inderdaad, gaat nu prima. Ben blij dat ik niet meer zoveel afbeeldingen moet aanklikken enzo… al was dat uiteraard niet een reden geweest om niet meer bij je te komen en te reageren.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.