~ KIJKERIJ ~·Tegenstelling

Tegenstelling ~ Ja-Nee

Tegenstelling
Foto uitdaging
– 302
Gestart op 01-03-2011 –
Ja-Nee

Bekijk bijdrages van: An InLinkz Link-up


Gisterenavond de evaluatie-avond gehad van cursus nr. 2 “Dit is jouw leven” die ik begin september startte nadat ik enkele weken eerder de 1e curus, “Voluit Leven” had afgerond die ik in mei was gestart. Een écht Ja-Nee invulling want het heeft wel ff geduurd voor ik ♥-grondig JA zei tegen deze cursus nadat ik heel land, even ♥=grondig NEE had gezegd.

Als je in gevecht bent met het leven, met de inhoud van je rugzak…. om ongeacht welke reden ook het gevoel hebt dat jij meer verdient dan je nu krijgt…  als je vindt dat jij JOUW leven niet ten volle leeft, dat wel wilt maar (nog) niet weet hoe…. dan kan ik je dit van harte aanbevelen!!!

Al hoe theatraal het misschien ook moge klinken…. dát is absoluut niet het geval….. ik heb mijn leven terug, als ik het al ooit had, herboren in de meest letterlijke en figuurlijke zin des woords!

Een groter cadeau had ik mezelf nooit kunnen doen!!!

Wil je meer lezen eerst ? Lees dan HIER (cursus 1) en HIER (cursus 2)

 

Heb jij ook een leuke uitvoering van deze uitdaging?
Laat dan de link naar jouw blogpost achter…
Ik kijk naar jouw bijdrage uit, bedankt alvast!

Thema Tegenstelling 303 / 20 – 27 december :  Licht-Donker

6 Geluchte Hartjes op “Tegenstelling ~ Ja-Nee

    1. Ja dat klopt bijna helemaal….
      Het is prachtig…. onvoorstelbaar ongelofelijk en verbijsterend ook… 😉

      Eigenlijk zouden ze nooit aan de beurt moeten komen, vind je ook niet?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.