Nadat ik afgelopen donderdagnacht, of zeg maar vrijdagochtend, thuis kwam na de 1e try-out van de nieuwste Jeans-show in Alphen aan den Rijn, wilde ik gelijk terug en de show nogmaals zien. Dat schreef ik hier al. Op dat moment wist ik niet beter of het zou duren tot 16 oktober maar daar kwam vrijdags gelijk al verandering in.
Al jaren bezoek ik de eerste try-out en de allerlaatste voorstelling van elk seizoen met Anita maar door haar ziek-zijn ging dat nog steeds niet. En dus regelde ik kaartjes voor vandaag in Heerenveen. Nog een week en dan zou ze vast wel kunnen, dacht ik, hoopte ik! Geen 20 nachtjes wachten dus maar ‘slechts’ 6.
En toen kwam er een kink in de kabel… Anita knapt (nog) minder snel op dan zij graag wil, wij allen heel graag willen én hopen en ze gaf aan dat ze het nog niet aandurfde, ze kan niet zoveel uren op zijn, helaas. De rit naar het theater, dan een paar uur in een stoel en dan de rit terug is nog veel teveel op dit moment. En dus moest ik op zoek naar een invulling voor het 2e kaartje. Alleen gaan is een optie maar met iemand naast je is het immers altijd zoveel leuker?!
En toen schoot het me ineens door het hoofd….
Hoe leuk zou het niet zijn om weer eens een blogger met mijn 2e passie te laten kennismaken? Ik ken immers een blogster die in de buurt van Heerenveen woont….zou zij misschien mee willen? Een mail was snel verstuurd en het antwoord kwam ook snel terug, een JA, jippie!

Even terugdenkend…. afgezien van bloggende (as. schoon-)dochter gaat (ex-)blogger & vriend Thom gaat al jaren 1x per seizoen mee. Trees ging ook al eens mee en bij die voorstelling liepen we Mrs.T. tegen het lijf in de foyer. Vorig seizoen ging ik met Fréderique een voorstelling bijwonen. En dit seizoen, deze maand zelfs, stonden al 2 bloggers op de agenda, dat worden er dus drie! De 16e zit ik in Nieuwegein met Rianne en de 22e in Veendam met Geesje en daar komt dus vanavond Hanny bij.

Het is altijd weer spannend, elke voorstelling weer! Een blogger naast me, die het voor het eerst meemaakt… maakt de spanning voor mij dubbel zo groot, de voorpret overigens ook!! Het is zeker fijn iemand naast me te hebben bij Jeans die het fenomeen kent maar met iemand die het (nog) niet kent is het minstens zo leuk! Kortom…. ik ben er klaar voor…. Over een paar uurtjes rij ik naar Heerenveen en onderweg pik ik Hanny op en dan gaan we vast en zeker genieten! We zullen niet het lied horen, en de uitvoering ervan zien, dat ik bij dit bericht plaats, evenmin als een deel van de artiesten maar de nieuwe formatie doet het net zo goed in een soortgelijk nummer!
Wordt dus vervolgd 😉

4 Hartenluchtjes op “Te leuk!!”

    1. Jij bent niet de enige 😉

      Ik ga zo nog even aan het (vrijwilligers-)werk ….dan naar huis, douchen en eten en dan de auto in.
      Tot straks !!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.