NO ~ Summernights 2020

Of Dudley er blij mee is of niet, weet ik natuurlijk niet, ik versta geen Leeuws, maar ik vind het zelf wel erg leuk te kunnen melden dat mijn 2e thuis besloten heeft ‘gewoon’ haar zomeractiviteit “Summernights” te organiseren.
Het zal door Corona uiteraard niet geheel dezelfde invulling krijgen als voorgaande jaren; bijv het knus bij elkaar op grote kussens kruipen rondom een kampvuur gaat nu niet, maar hoe het wel gaan zal, ben ik uiteraard van plan te ontdekken.

Summernights editie 2020 start op maandag 13 juli en eindigt op dinsdag 25 augustus, net als voor reguliere dagtickets moet je ook hiervoor reserveren.
Summernights start om 16.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Kom ik jou / jullie tegen?

===========================================================

Helaas was de website niet tijdig aangepast. Nav een mail die ik kreeg en een telefoongesprek dat ik had, bleek dat toch besloten is NIET Summernights te organiseren.

===========================================================

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

  1. Denk het niet 😉

  2. Zo te zien wil Dudley er niéts van weten, hij gaat voor z’n rust denk ik;-) Maar jij natuurlijk veel plezier.

    • Hahaha ja …. deze foto maakte ik terwijl zijn jongste kroost ‘de tent afbrak’ en zowel Moeders als Tantes geen sjoege gaven om ze te corrigeren…. Het heeft ongetwijfeld niks met elkaar te maken maar de timing was wel frappant

      Dat gaat wel goed komen… 1 datum staat al gepland, met blogster Marion van Doldriest en in tegenstelling tot vorig zomer neemt ze dit jaar haar V-man wel mee.

  3. Ik zal er niet zijn, maar ik geniet van jouw mooie foto!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.