Structureel

photofridaymelody

Photo Friday

 

4 – 11 maart 2016

 

STRUCTURAL

Het NS=Station in Assen ligt volledig op de schop, totaal onherkenbaar inmiddels, één groot bouwterrein. Deze trap, zogenaamd een tijdelijke oplossing, moet mensen van en naar de perrons leiden… niet goed over nagedacht ook, extra oplettend om te voorkomen dat je door een voorbij zoevende bus, auto of wat ook maar, gepakt wordt. Mensen die iemand ophalen of wegbrengen moeten geluk hebben, 2 parkeerplekken voor de niet beperkte mens en 2 voor de wel beperkte mens… alle overige parkeerplekken zijn constant bezet door personeel…. Het duurt al een hele tijd, gaat ook nog een hele tijd duren …. maar dan heb je ook wat (zegt men…)

structural

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Dat is wel een armoedige toestand hoor, maar tja…het moet eerst ergeren wil het beteren hè?

 2. En het kan zomaar zijn dat ik die trap niet durf te gebruiken…onbegrijpelijk dat de NS die trappen blijft gebruiken. Ik heb station Breda en Delft al vermeden, kan de tunnel aan het eind evan het perron nog gebruikt worden?

 3. O ja verschrikkelijk, hier in de omgeving zijn álle grote stations al aan de beurt geweest, Den Haag, Leiden Delft en Rotterdam….het was er járenlang één grote puinhoop en reuze behelpen.
  In veel gevallen is het resultaat van al puinhopen dan ook nog niet heel geweldig, maak je borst maar nat dus daar in het Noorden!

  • Afschuwelijk inderdaad….. hier is het ook al heel lang aan de gang, heel de stad ligt op de schop, en dat gaat minimaal nog tot eind 2018 duren …

   Ik ga het wel beleven, kan er immers toch geen invloed op uitoefenen

 4. Heb hoop?
  Ik ga altijd met de auto of de fiets.
  Zal er geen last van hebben.

 5. Het ziet het behoorlijk armoedig uit. In eerste oogopslag dacht ik dat het een glijbaan was, maar daar heb je tenminste nog plezier van!
  Mooi, de lavendel.
  Dikke knuffel

 6. Overal zijn ze bezig en uiteindelijk is het niet eens een verbetering
  Liefs, Ria

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.