Stokje ~ Lekker volwassen

Met dank aan Kakel weer een blogpost gewijd aan een stokje die ik nog niet had ontdekt en logischerwijs ook nog niet had ingevuld. De antwoorden zijn wellicht wat meer gekleurd dan normaal want ben net thuis van een begrafenis en tja deze emodoos doet nooit iets zonder haar emoties te laten meespreken maar op dagen als deze voeren die natuurlijk extra luid de boventoon….


Een stokje met de titel “Lekker Volwassen” die Kakel dus vond bij Kliefje met de volgende vragen:

1) Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Ehhh onvolwassen eten??? Wasda???
Ik hou me zo consequent mogelijk aan mijn dieet. Als ik al zondig dan is het met een kopje koffie met lactosevrije melk inclusief een lactasepilletje want mijn buik slaat bij elke vorm van zuivel gelijk op hol en tja ik pas met alle liefde voor die ‘onprettige’ ,op zijn zachtst gezegd, gevolgen.
Die lactasepilltjes zijn dan wel de redding maar ik weiger ze als reddingsboei te ge(mis)bruiken.

2) Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Nooit!

3) Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
hahahaha…. degenen die mij kennen kunnen het antwoord al wel dromen…. Bassie en Adriaan, dat elke nacht op tv is.

4) Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Kakels verjaardag afgelopen vrijdag… of misschien ehhh, geen idee wat grinnik

5) Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Tuulk. Gisteren nog toen ik de volle afvalzak uit de keuken-prullenbak achter in de tuin in de kliko mieterde.

6) Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ehhhhh …krabt nadenkend over haar hoofd
Ik vind het zelf nog steeds lekker maar in de ogen van velen behoor ik bij de paria’s die tabak gebruiken

7) Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Geen. Zodra ik er eentje kwijtraak gaat de andere ook linea recta prullenbak.

8) Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
pakt foon erbij en bladert om te kijken welke ze het laatst gebruikte en kiest…
De woedende. Ondanks dat ik altijd eventuele woede zo snel mogelijk probeer te lozen is het heus wel in mij aanwezig zo nu en dan.

9) Wat is je meest nederige eigenschap?
Dat ik me met regelmaat schaam voor het gedrag van mijn medemens, denk ik. Ik kan zelf enorm uit de band schieten, uit de hoek komen en wat al niet meer. Ik ben van het type dat eerst spreekt en dan pas nadenkt,  tel daarbij mijn afkomst op, plus het feit dat ik verbaal heel sterk ben vooral wanneer ik me aan iets stoor… en hoppa. Maar toch…. in sommige situaties, zoals die van vanochtend bijvoorbeeld, voel ik me wel eens niet op mijn gemak door hoe een ander zich gedraagt.

10) Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
grinnik jammer dan…. ik kook nooit, dus mislukt er ook nooit iets.

11) Welke tick komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Zie antwoord op vraag 9. Des te ongemakkelijker ik me voel, des te sarcastischer kom ik door de bocht gevlogen, tot ik het ultieme -punt bereik en dan sta ik op, graai mijn spullen bij elkaar, trek mijn jas aan en vertrek. En dan boeit het me echt niet wie er bij me is, wat wie dan ook er wat ook maar van vindt of niet… heb ik gezelschap bij me kunnen ze rap handelen, of met mij mee vertrekken of achterblijven, hoe dan ook, ik ben pleite.

12) Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Geen. Nooit gedaan ook. Manlief heeft al voordat we gingen samenwonen aangegeven zich daar niet mee bezig te willen houden. Ik werkte bij een bank dus wist hoe het moest dus moest het dan ook thuis maar regelen. Afgezien daarvan vind ik dat ook niet nodig. De rekeningen liggen altijd op dezelfde plek,, wil manlief ze bekijken dan weet hij ze te vinden.

Ziezo weer wat niet-meer-geheimen ontrafeld grijns
Dank je wel Kakel ♥♥♥

UPDATE: 15.25 met dank aan Kliefje… blijk ik bij vraag 9 de vraag fout gelezen te hebben…. in plaats van ‘nederig’ (zoals ik dacht dat het moest zijn) moet het dus nerderige (van nerd…) zijn….
Antwoord: Dat ik uren en uren en uren kan ‘verliezen’ (willens en weten overigens) aan het sleutelen aan blogs. Ik zoek altijd naar oplossingen van dingen die mij niet bevallen, manieren om iets te krijgen zoals ik het graag zou willen zien etc. Gelukkig mag ik van een aantal bloggers de layouts bijhouden, die ik uiteraard altijd 100% probeer te maken naar de wensen van de eigenaar,  dus kan ik me wat dat betreft wel uitleven. Daarbij vind ik het zo heerlijk dat ik er het liefste elke vrije minuut aan besteed, vandaar dus ook dat mijn blog zo vaak wijzigt qua thema en layout. Nadat het al geruime tijd mijn hobby was kreeg ik er een baan in aangeboden, de mooiste baan ooit!! Helaas was dat door faillissement geen lang leven beschoren maar mocht ik zo’n baan weer kunnen krijgen zeg ik volmondig ‘ja’ zonder er ook maar 1 milliseconde over na te hoeven denken.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

28 reacties

 1. Je afkomst? Zijn ze zo fel In Froombosch? 🙂

 2. Leuk! Maar het is niet nederige maar nerderige 😉
  Dus die wil ik nog wel even lezen…

  • Dank u Dank u

   Goh, het spijt me, ik heb dat woord als een ‘typefoutje’ geïnterpreteerd… Neemt u mij vooral niet kwalijk alstublieft glimlacht zo lief mogelijk naar Mevrouw Kliefje

   De vraag is niet aangepast maar ik heb het stokje aangevuld hoor.

 3. Sterkte met je verlies, lief Mensch ♥

  Keleune, jij bent snel! k knipper even met m’n ogen en het staat al op je blog *grinnik*
  Wij hebben haar op onze tanden en dat krijgt geen tandarts eraf (-: En dat is precies de bedoeling.
  Ik kan me steeds beter beheersen dingen er uitflappen zal nooit over gaan. Heerlijk als je je ongeremd bij iemand kan laten gaan en je woorden niet eerst door de “censuur” hoeft te halen (-:
  Elke nacht Bassie en Adriaan? OMG…
  Dikke knuffel

  • Dank je wel, komt goed -♥

   hahahaha…..je kent me toch?!

   Zo is het maar net… en nee hoor mijn haar bevalt me prima, vooral nu het weer puur en natuur en kerngezond is 😉

   OMG? Nee joh, Bassie en Adriaan… heerlijk….. je moet toch wat als Klaas Vaak je adres maar niet kan onthouden?

   {{{Knuffeeeeeellll}}}}

 4. Nou een stokje….. zeg maar gerust stok….. 😉 Bij vraag 5 zou ik moeten antwoorden, “ik heb geen pyjama ” 😉

  • hahaha dat mag ook hoor…..

   Ik ben enkele jaren van ‘niets’ terug gestapt naar pyjama’s…. vonden mijn gewrichten een heel goed plan namelijk….. ik heb nu 2 flanellen pyjama’s in de kast en blij dat ik daarmee ben!

 5. Weer wat geleerd over jou. Leuk.

 6. Grappig stokje… Leuke antwoorden… en ja soms lees je wel eens iets te snel hè.

 7. zo zo , dus dit is wat jullie noemen een stokje
  ik zondig aan alle fronten , dus ben snel klaar met 1 t/ m 12
  neem wel eens voor om wat zonden te laten , maar zijn meestal een kort leven beschoren , behalve die tabak , daar ben ik komende 2 maart 10 jaar van af , dus ik kan het wel hihi

  • Ja klopt…. ik vind ze altijd heel erg leuk!!

   Ach zondigen mag best af en toe als je het maar niet te bont maakt

   jaaaa dat moet ik ook ooit nog eens weer proberen….

   • is ook leuk , maar ik begin er niet aan 🙂

    ik ga zo weer zondigen , heb het HH aan kant en ook ik kan weer door de beugel 🙂
    stap ff op de fiets en haal een paar lekkere pinten voor vanavond bij de tv

 8. Ik ga mij toch ook maar eens aan het invullen wijden. Deze heb je, ondanks het ‘grafhumeur’ (hopelijk niet iemand uit heel nabije omgeving?) erg grappig ingevuld 😀
  Geweldig, nerderige eigenschap hahahahahaha!

  • Ja doen joh… leuk!

   Er zijn wel bloggers die ze leuk vinden maar volgens mij heeft de meerderheid er een hekel aan…

   halfhalf…. zo’n gebeurtenis grijpt altijd toch wel in, ik had er nogal veel de laatste 2 jaar, 16 om precies te zijn waarvan de helft heel erg dichtbij… dus ja herinneringen hè

   Dank je wel hoor…. eh ja dat vond ik ook wel hilarisch toen het gebeurde

 9. zou niet weten waarmee en hoe of wat te beginnen 🙂
  het is smerig weer , dat kan ik je vertellen , niet goed voor m’n longen , merkte het gelijk , maar heb wat ik wilde , een nieuw broodrooster en wat pintjes 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.