Zoals wel bekend ben ik al sinds jaar en dag verslaafd aan JEANS en heb ik gaandeweg de jaren vele Jeansjes in mijn hart gesloten. Er zijn talrijke bijzondere mensen voorbij gekomen in de vele jaren en van een enkeling hoor of zie je nooit meer iets en sommigen blijven in beeld en anderen duiken ‘ineens’ weer op.

Ook ben ik altijd wel te porren voor een actie voor een goed doel. En als er zo’n actie ontstaat én als dan ook nog blijkt dat een (ex)JEANSJE is er met hart en ziel bij betrokken is geraakt, dan heb je mij natuurlijk bij de strot 😉

En zo ook enige tijd terug toen ik voor het eerst hoorde, of beter gezegd, las over… STICHTING KINDIA. Wat deze stichting allemaal precies doet kan je op hun website nalezen, het hoofddoel is het helpen van kinderen in India.

Ex-JEANS-je Dirkjan Jansen, bij de meesten beter bekend als Dj en zijn lief Joost de Jong (ook bekend uit de musicalwereld) dragen deze stichting een zeer warm hart toe. En eerder vandaag las ik op hun facebookpagina het volgende: Stichting Kindia: YES YES YES!!! Vandaag is het bericht binnengekomen dat Wilde Ganzen ons project heeft goedgekeurd. Elke euro die binnenkomt gaat dus 55 eurocent extra opbrengen! De € 7.720,23 die we voor onze Nijmeegse 4daagse sponsorloop al binnen hebben, is nu plotseling € 11.966,35 waard!!!! De nog voor het tehuis benodigde € 17.500 komt in zicht! Dat is natuurlijk fantastisch nieuws en het verschil tussen het aanwezige en gewenste bedrag is niet zo heel groot meer.

Ik hoop dat er onder jullie zijn die ook nog ergens 1 of meer euries hebben liggen die wel gemist kunnen worden en het net als ik aan deze stichting gunnen zodat zij hun droom kunnen verwezenlijken. Op mijn vraag aan DJ wat ik moest doen als ik iets wilde overmaken antwoordde hij mij het volgende: Incidentele giften zijn zeer welkom! Deze bedragen kan Stichting Kindia op verschillende manieren goed besteden. Wil je Stichting Kindia eenmalig sponsoren geef dan je bank opdracht om het gewenste bedrag te storten op rekeningnr. 10.29.74.780. Binnenkort heeft Stichting Kindia ook Ideal op haar website en kun je snel en makkelijk het gewenste bedrag via onze website overmaken. Bij de storting alsjeblieft vermelden : “Wilde Ganzen 4-daagse actie”. Dan wordt het meer waard namelijk.

Ik ga het doen…. wie doet met mij mee?
Alvast super-super-superbedankt!

4 Hartenluchtjes op “Stichting Kindia – JEANS”

 1. LIEVE vrouw! Dankjewel namens, mij, Carlijn en Annemiek en natuurlijk de kids in India die het zo ontzettend hard nodig hebben!

  Dikke knuffels, xdjx

  1. Helemaal goed lieverd, het is jullie van harte gegund!
   Ben razendtrots op jullie resultaat tot dusver!

   {knuffels} terug !

 2. Er zijn téveel goed doelen en acties om overal aan mee te kunnen doen.
  Mijn ervaring is ook dat éénmalige giften altijd een
  voortdurende stroom van acceptgirokaarten opleveren met vr.
  Maar ik bewonder heus de mensen die zich persoonlijk inzetten.

  1. Klopt helemaal!

   Omwille van wat ik al schreef en wat jij in je laatste
   regel schrijft draag ik wel een steentje bij.

   Is oke hoor, alles mag en niets moet is hier ook van toepassing 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.